cybo73 12.10.07, 07:01 Kto w CCH zajmuje sie profesjonalnym doradztwem, sprzedażą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luc Re: CB radio IP: *.cpe.marton.net.pl 12.10.07, 13:38 Pan Targos - wulkanizacja ul Podgórna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CB radio IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 13:48 No raczej go nie polecam,moze i montuje ale wiedza mala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CB radio IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 13:48 No raczej go nie polecam,moze i montuje ale wiedza mala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjut Re: CB radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:18 allegro.pl i wszystko jasne. ja stamtąd mam sprzęt, a zainsatalować sobie sam możesz. moje radyjko to alan 101- bardzo tania rzecz. ogólnie radio jakości średniej, ale wystarcza. opinia znajomego, który sklep z cb radiami ma w Toruniu jest taka, że nie warto kupować superdrogiego radia, a warto wyłożyć na antenę więcej. póki co antenka u mnie to Hustler, ale powoli za Presidentem się rozglądam. ale tak jak pisałem ALLEGRO. A jeśli chcesz do torunia poginać to na Szosie Chełmińskiej 143 bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: CB radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:18 Czy jest kupowac na poczatek zestawy z allegro w okolicy 250zl? Czy to w ogole zadziala? Odpowiedz Link Zgłoś