-
Pytanie głównie do dziewczyn, czy myślałyście kiedyś o romansie przez internet?
-
Kojarzy się Wam z czymś pozytywnym czy negatywnym ?
PS. I to nie jest tak, że mi romansidło po głowie chodzi. Wątek pod wpływem netowej lektury i ciekawość Waszego zdania oczywiście :)
-
Niżej link do całego artykułu:
[i]Uczestniczki eksperymentu zostały następnie poproszone o to, aby oceniły w skali od jeden do siedmiu, które z zaprezentowanych osób bardziej nadawałyby się na partnerów do pracy, a które na romans. Haczyk tkwił jednak w pytaniach. Pierwsze miało ujawnić kryterium estetyczne, a drugie - atrakcyjności seksualnej.
[/i]
[i]Podczas kolejnej części eksperymentu uczeni zaprezentowali innej grupie uczestniczek te same zdjęcia. Z tą jednak różnicą, że widok twarz...
-
witam, jestem studentką socjologii na Uniwersytecie Śląskim. Zajmuję
się badaniem związków zawieranych za pośrednictwem internetu, może
ktoś chciałby się podzielić swoimi doświadczeniami? Jeśli tak to
zapraszam do wypełnienia ankiety internetowej, która jest dobrowolna
i całkowicie anonimowa. Bardzo mi zależy na Waszych wypowiedziach :)
www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/14361/
-
Bardzo proszę o uważne przeczytanie niniejszego anonsu – pomoże to oszczędzić czas i rozwiać ewentualne wątpliwości, zanim jeszcze będą miały okazję się pojawić (o ile to w ogóle możliwe) :)
Po pierwsze, ogłoszenie swoje zdecydowanie kieruję do Pań (Dziewczyn), które preferują mężczyzn o chłopięcym typie urody lub którym przynajmniej taki typ urody nie przeszkadza. Wszystko to dlatego, że chociaż mam skończone 30 lat, to wyglądam na 22-23. Naprawdę młody wygląd, 180 cm wzrostu, prop...