Forum Zdrowie Partnerstwo i seks
ZMIEŃ
      romans

romans

(7 wyników)
    • Ja 40+ ona 30+ oboje w stałych związkach (+ po 2 dzieci)od ładnych paru lat. Z tą różnicą, że moje małżeństwo nie fajne, jej udany zwiazek. Pracowaliśmy kiedyś razem (była moją sympatią, wszyscy o tym wiedzieli, ona też - ale od kąd pamiętam zawsze miał chłopaka tego samego (mąż). Prawie rok temu spotkaliśmy się znów po 10 latach - zupełny przypadek (chyba). Nastepnego dnia napisałem do niej smsa - odpowiedziała, do dziś jest gorąca linia tylko smsowa + 5 spotkań, jeden buziak fajny ale bez s...
    • Bo ja bym chętnie znalazła..:) Udało się komuś?
    • Kiedyś sądziłam, że z seksem nie trzeba się spieszyć i ten pierwszy raz przeżyć z kimś szczególnym. Dzisiaj mam 26 lat i nadal nie spotkałam takiego mężczyzny, z którym straciłabym dziewictwo. Ale ostatnio podczas podróży służbowej poznałam żonatego mężczyznę M. Nie krył się z tym, chwalił swoimi dziećmi. Było widać było, że wpadłam mu w oko. Byliśmy na kawie, a potem u mnie w hotelu wypiliśmy butelkę wina. Nic więcej między nami nie było. Ja wróciłam do siebie, a M. pisał sms-y. Stawały ...
    • Pani Ewo, kilku miesięcy mam romans z kolegą z pracy. Nigdy nie było obiecywania sobie, że rozstaniemy się ze swoimi obecnymi partnerami ( jesteśmy w związkach małżeńskich), uład miał być jasny - każdy z nas ma swoje życie, połączyło nas podobne poczucie humoru, zainteresowania i oczywiście po jakimś czasie sex, liczyliśmy się z tym, że rozstanie prędzej czy później nastąpi. To co się dzieje teraz było do przewidzenia. Coraz mniej się widzimy, w ciągu ostatnich dni mój "partner" nie odeb...
    • romans(15)

czy była któraś z was z żonatym mężczyzną
    • postaram się opisać wszystko w miarę dokładnie i przejrzyście choc nie wiem czy mi sie uda , to satrudne sprawy i ciężko o tym pisać......dlaczego to więc robię?....nie wiem ....może z bezsilności......ale do sedna.......... ja - 27 lata, wykształcona, mam stałą pracę , w miare dobrą, spełniam sie w niej mąż - 35 lat, rencista jesteśmy razem prawie 9 lat, mamy 5-letkiego syna , od poczatku naszego związku pewnie było tak ,że to ja bardziej chcialam, ja bardziej sie starałam, to była Wielka...
    • Zdrada(7)

Żona kolegi ma romans z ich wspólnym znajomym, nie wiem jak i czy w ogóle mam mu to powiedzieć.On niczego się nie domyśla,mają małe dzieci i niby jest wszystko ok.Już zaczyna być głośno,żona tego "dobrego znajomego"zaczyna się czegoś domyślać,próbuje mnie "ciągnąć" za język,ale ja nie chcę być tym "złym" od którego wszystko wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się