romans

(13 wyniki)
  • Witam, mam nie lada problem i liczę na rady! Od lat przyjaźnię się z pewną parą. Od pewnego czasu ludzie Ci przezywają silny małżeński kryzys. W związku z z tym że znam zarówna ją jak i jego oboje czasem mi się zwierzali, opowiadali o rożnych problemach etc. Wczoraj dowiedziałam się że ona ma romans. Dodam że dowiedziałam się osobiście od niej, pękła i powiedziała mi, więc to nie są żadne domysły, plotki. Jestem wściekła że to zrobiła, ale mleko się rozlało. I teraz nie wyobrażam sobie sp...
  • Moja żona ma romans. Przeszliśmy już kilka faz tego dramatu - najpierw był mój wielki ból, później przeżywałem bunt i miałem ochotę zakończyć nasz związek, później uspokoiłem się i starałem się ułożyć nasz związek od nowa, a teraz to sam nie wiem jaka jest faza tego dramatu... żona początkowo bardzo żałowała i zerwała kontakty z tym facetem; ale po jednej ze scen jaką jej urządziłem znów wznowiła kontakty, ale na bardzo krótko; niestety w ostatnich dniach znów się przyznała do s...
  • Wszyscy uważajcie. To może spotkać każdego...miałem ustabilizowane życie rodzinne i zawodowe. I nigdy żadnych tendencji do romansu. I nagle pojawiła się kobieta, z którą rozpętała sie wielka pryjaźń, a potem wielka miłość -największa w moim życiu. Może zasłaniam się odpowiedzialnością, ale bardzo mi zależało żeby mój rozwód odbył się w warunkach pokojowych - bez wzajemnych żalów i pretensji. I nistety trwało to zbyt długo (pół roku). Moja ukochna tego nie mói ale wiem że próbuje...
  • to brzmi dziwnie ale nie wyszlo to ode mnie. od poczatku podobal mi sie jego syn i tylko o niego mi chodzilo-ale ojciec zaplanowal to inaczej. postanowil ze "za wszelka cene bede jego"i nie przebieral w srodkach-dodam ze to wieloletni"przyjaciel" moich rodzicow. mialam 21 lat niewiele doswiadczenia w sexie. proponowal mi uklad-on w roli sponsora-ja jego kochanka-odmawialam 10tki razy:)smialam sie-jest osoba nieatrakcyjna-i w ogole to byla smieszna propozycja nie w moim stylu, al...
  • Był romans, rodzące sie uczucie, slowa gesty, dotyk, pocalunki, do sexu nie doszlo. Pare dni temu stwierdzil ze lzami w oczach ze zwariowal, ze ma mętlik w glowie, ze tak sie w to zaangazowal ze w domu byl jedynie cialem a duszą i myslami ze mną przez co ucierpialy dzieci. Chce isc do psychologa bo nie moze sobie z tym poradzic, co gorsza pracujemy razem wiec widzimy sie codziennie. Przyjal mechanizm obronny i traktuje mnie prawie jak obcą osobę, bo jak twierdzi tak bedzie lepiej dla na...
  • Czuję się przegrana. Mąż miał romans ze swoją byłą, moze nawet nigdy minie nie kochał skoro do niej wrócił. Nie mam pewności czy to bedzie koniec ich kontaktów. On mówi ze juz zakończył ich związek, ale mam wątpliwości...skoro okłamywał mnie juz dawniej. Chcę nam dac szanse, bo i tak nie mam pomysłu na nowe zycie, boje sie opinii rodziny i znajomych. To chyba za późno na zmiany, ale nie wiem jak sobie z tym poradzę. Nie wiem czy potrafie zapomniec i wybaczyć. Jestesmy juz ok sześdziesiątki, c...
  • Witam.Mam olbrzymi problem, od roku zmagam się sam ze sobą i już nie wiem co mam z tym począć.Jestem mężczyzną w średnim wieku,mam żonę (od kilkunastu lat) i dwoje dzieci.Zawsze żona była dla mnie najważniejsza,kocham ją nadal, nie mogę patrzeć jak cierpi.Mieliśmy wiele planów, najważniejszy cel w życiu osiągnęliśmy( dom-nasze marzenie)dopóki nie pojawiła się ona.Przyszła do pracy, na początku nie zwracałem na nią uwagi(nie w moim typie)- mijaliśmy się, to ona rzucała hasła zacze...
  • Witam. Bywałam na tym forum kiedyś,może co niektórzy mnie pamiętają.Chcę Wam coś napisać,czymś się pochwalić...trochę Was poradzić. Jestem już prawie dwa lata po rozwodzie.Po rozstaniu jeszcze dłużej.Bardzo ciężko odchorowałam to małżeństwo. Ok.rok temu wróciłam do pracy.Totalnie zmieniło się moje życie.Mam wreszcie trochę więcej pieniędzy na zaspokajanie swoich potrzeb.Mam cudowne dorastające,mądre dzieciaki.Już nie rozmyślam o moim ex i nieudanym małżeństwie.Jeszcze rok temu,zn...
  • mam 27 lat (mężatką jestem od 8), pierwsza ciąża (nieplanowana) była powodem tak szybkiego małżeństwa.Nigdy nie ukladało nam się dobrze, w 4 roku małżeństwa zdradziłam męża i zaszłam w ciąże, mąż mnie nie zostawił i wychowujemy dziecko razem, od tamtego czasu jest jednak coraz gorzej..mąż poniża mnie jeszcze bardziej, pieniądze mamy na osobnych kontach, z tym że moje konto jest naszym wspolnym a jego konto jest tylko jego, nawet nie znam hasła, mąż zarabia ok 2-3 razy więcej ni...
  • Moje małżeństwo trwa już ponad 10 lat ,mamy 2 dzieci.Jakiś czas temu miałam podejrzenie ,że mój mąż ma romans z koleżanką z pracy.Potem jakaś "życzliwa osoba" informowała mnie o tym sms-ami( jak się okazało była to ona) .Wkrótce podejrzenie stało się faktem - znalazłam u męża drugi nieznany mi dotąd telefon kom.a w nim sms-y, nic sprośnego same o miłości itp.Najpierw się wykręcał,że tel znalazł,że kolegi itp.Ponieważ znałam nr tej kobiety a sms-y były wysyłane właśnie z jej nr ...
  • Moją ufność porwał wiatr---trwa to juz rok --mąż dziwnie się zachowuje z komórką.Zorietowałm się ze puszcza sygnaki,pytałam-- do kogo?-- on odpowiedział ze do kolegi,uwierzyłam-- ale nie do końca.Az pewnego razu odkryłam ze to kobieta, ale on dalej twierdził ze to kolega.Pomyslałam-- kłamstwo ma krótkie nogi!Widziałam nadal pokątnie puszcza sygnałki--udawałam ze nie widze.Aż przez przypadek w tym miesciacu odczytałam w jego obecności esemesa od niej.Przycisniety do muru powiedział ze t...
  • Mam następujący problem:odnalazł mnie mój były z lat nastoletnich. Czy będą mężatką z 22-letnim stażem wypada mi się z nim po koleżeńsku spotkać, pogadać, powspominać?Pytałam o to męża, powiedział, że zabronić mi nie może, ale wolałby nie.Wogóle jest zazdrosny, ale w granicach rozsądku.Czy iść na to spotkanie bez jego wiedzy, czy dać sobie spokój.Tamten nie ożenił się.A ja chciałabym iść. Dodam, że nigdy nie byłam w takiej sytuacji i chcę być lojalna wobec męża
  • Mam problem i chcialabym sie poradzic co robic. Jestem mezatka od 5 lat, mamy 2-letniego synka. Przed slubem znalismy sie 8 lat. To byl burzliwy okres, rozchodzilismy sie i wracalismy do siebie. Byly okresy, kiedy bylam pewna ze go nie kocham i ze nie mamy szans na wspolna przyszlosc. Rozstanie kilka lat przed slubem bylo z mojej inicjatywy (stwierdzilam ze wyczerpala sie formula naszego zwiazku, ze go nie kocham, no i mialam juz wtedy romans z kims innym). Moj wowczas jeszcze c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się