romans

(13 wyniki)
  • Czy moze pomoc w podjeciu decyzji o odejsciu, czy tylko bartdziej skomplikuje sprawe? Nie wiem, co mam zrobic... Pojawil sie w moim zyciu facet, ktory sprawia, ze mam te oslawione motylki w brzuchu. ciagle o nim myslę i na niczym nie mogę sie skupic. On to odwzajemnia, ale tez jest z kims zwiazany. Kuzwa, czemu to takie popieprzone??
  • Wczoraj miałam spotkanie z grupą znajomych jeszcze z czasów liceum i temat zszedł na romanse w pracy. Znajomi pracują w różnych urzędach,firmach konsultingowych,bankach. I u każdego z nich występuje zjawisko romansów biurowych. Dlaczego romanse w pracy są teraz takie modne?W niektórych firmach ktoś kto nie ma romansu jest kimś dziwnym. Faceci którzy są kilka miesięcy po ślubie i młode mężatki-matki .Przecież oni po tak krótkim czasie bycia z mężem (żoną)nie mogą być już znużeni zwią...
  • Mam romans w pracy. Zaczęło się od flirtu dwa lata temu, po pól roku pocalowalismy się, od tego czasu flirt poteguje sie... Nie spalam z nim, choc nasze pieszczoty sa coraz bardziej zaawansowane. Pociagamy się wzajemnie bardzo... Widujemy się tylko w pracy, czasem wychodzimy gdzieś, ale z innymi znajomymi, wyjatkowo mamy wtedy zcas tylko dla siebie (np jak wszyscy sie juz rozejdą). Często po 16 zostajemy sami w biurze.... walcze z tym ,ale nie daje rady... Wytrzymuę tydzień, dwa i...
  • Nie wiem jak zacząć ale...robię coś, o co nigdy siebie nie podejrzewałam. Jestem mężatką od dwóch lat a od 1,5 roku jednoczesnie kochanką. Jest to bardzo dziwne, ponieważ z mężem jest mi naprawdę bardzo dobrze i nie zamieniłabym go na nikogo innego....a jednak czegos mi brakuje, czegoś c0o odnajduje w romansach dosyć licznych w ostatnim czasie. Romansach czyli w czymś co nie jest jednorazowym skokiem w bok a dłuższą kilkumiesięczną znajomością. Po tym czasie przychodzi zmęczenie i ...
  • Kochani właśnie założyłam swój blog marelina.blox.pl, na którym publikuję powieść romansową, naprawdę inną niż zazwyczaj miałyście okazję czytać. Czyta się nieźle. koniecznie zajrzyjcie. Moja przyjaciółka, była szefowa Wysokich Obcasów tak zrecenzowała moje dzieło "Trochę za dużo jak na romans, trochę za mało jak na poważną książkę". Inna powiedziała: "przeczytałam tę powieść jednym ciągem" Bo to jest coś do poczytania po prostu. A poza tym każdy może zaproponować swój ciąg dalszy...
  • romans(12)

hej dziewczyny, jestem 3 lata po slubie i przytrafil mi sie romans, trwa juz ok. 5 miesiecy. sytuacja jest standardowa, moj "romans" zaczyna sie dziwnie zachowywac, bardzo sie zakochal i nie moze zniesc tego, ze nie moze mnie miec dla siebie. ma humory w ostatnim czasie i nie wiem jak z nim postepowac. musze jeszcze powiedziec, ze mi na nim zalezy, a z moim mezem sie nie rozstane. wiem, ze nie moge miec dwoch facetow jednoczesnie, ale nie moge sie uwolnic z tego mlyna. pomozcie!!!
  • w zasadzie niby wszystko jest ok ale ja co raz bardziej czuję się nie tak w tym zwiąku i życiu-ale po kolei jestem trzydziestokilku latką z 7 letnim starzem małżeńskim i 3 letnin synem. w pracy pwiedzmy że jestem jako tako ustawiona i pracujęjesli chodzi o czas, trochę ponad to ustawowe 8 godzin, kieruję zespołem i wiem że praca jest dla mnie ważna.I tu jest pierwszy problem bo mój mąż na podobnym stanowisku- z jednej strony niby zadowolony z żony która jest samodzielna i wykszt...
  • Dzień dobry! Forum czytam już od bardzo dawna, ale po raz pierwszy pisze ponieważ mam problem który nie daje mi spokoju a nie mam z kim porozmawiać. Tak więc: Prowadzę firmę i jestem tam szefem mam męża od 8 lat (jesteśmy bardzo szczęśliwym i udanym małżeństwem, żadnych kłopotów, kłótni czy nieporozumień). Mąż jest współwłaścicielem firmy tak więc cały czas spędzamy razem i tak właściwie nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Problem polega na tym iż czuje niesamowity poci...
  • Jakiś czas temu doszło między mną a mężem do awantury – dość okropnej. Padło na niej wiele bolesnych słów. Później był czas by ochłonąć z emocji. Wrócił do domu. Jedna rozmowa, druga rozmowa – myślę jestem bez szans. Najpierw mówi, że mnie nie kocha, że jestem mu obojętna. Na pytanie o naszą przyszłość mówi, że nie wie – ogólnie to nic nie wie. Czyste granie na moich uczuciach. Wychodzenie gdzieś w nocy – ruszanie spod domu z piskiem opon. Ogólnie robienie mi na...
  • zdrada(27)

Mąż mnie zdradził. Po 9 latach wspólnego życia, po ponad 5 latach po ślubie dowiedziałam się, ze od 8 miesięcy prowadzi podwójne życie. Na początku roku mięliśmy trochę problemów. Nie potrafiliby się dogadać. Myślałam, ze przechodzimy po prostu pierwszy poważny kryzys, ale ponieważ bardzo się kochamy, to jakoś z tego wybrniemy. W połowie roku polepszyło się, w lipcu i sierpniu znowu było źle, od września zaczęło być cudownie. Od początku roku planowaliśmy dziecko, wiec pod koniec wrześ...
  • zdrada(6)

Mam takie pytanie czy uwazacie ze jezeli ktos zdradzal przde slubem ale ni planowalo sie jeszcze wspolnej przyszlosc(romans zakonczyl sie kiedy bylo po oswiadczynach i dalekoidacych deklaracjach)bedzie nadal to robil po slubie podobo wilka zawsze ciagnie do lasu.pozdrawiam
  • Od kilku miesięcy dzieje się ze mną coś dziwnego. Mam ochote zdradzić męża... Nikomu o tym nie mówiłam ale moze coś poradzicie. Mąż bardzo dużo pracuje...dlatego pewnie więź między nami nieco osłabiła się-ale nie jest jakoś bardzo źle. Normalnie żyjemy sobie, tylko bardzo żadko mamy czas dla siebie... Ja dużo miłości przelewam na naszego małego synka i to też mój błąd bo wiem że na pierwszym miejscu powinna byc miłość do męża...trudne to. No i w tym wszystkim pojawia się jeszcze t...
  • W tą sobotę idziemy z mężem na wesele, na którym ma być także dziewczyna( głupia suka- przepraszam,ale mnie bierze jak o niej myślę), z którą mój mąż jeszcze przed ślubem miał romans łóżkowy. Nie widzieli się od 3 czy 2 lat, ja też jej tyle nie widziałam ,ale złość wcale mi nie przeszła. Nienawidzę tej puszczalskiej( spała z moim mężem choć miała w tym czasie chłopaka) i chciałabym najchętniej jej dać w gębę. Wiem,że przyjeżdża z chłopakiem, jak myżlicie powiedzieć temu facetowi z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się