-
czy może któraś z Was miała podobny problem? Jak się skończyło? jak rozmawiać
z dzieckiem o tacie,który ma swoja rodzinę a moje dziecko jest (niestety
ale.....) z romansu. Sprawa jest utajniona - 4 osoby wie czyje jest Maleństwo.
Jest malutka ale jak zacznie pytac za 2-3 latka? Ojciec płaci i jest ogólnie
zajmujący się nią.
-
A jednak to co podejrzewałam od dawna stalo sie prawdą. Moj maż ma romans. Od półtora roku, poznal ją gdy bylam w 6 mies. ciąży. Dziewczyny doradźcie co mam robić, jestem zalamana, nie chce go widziec. Niestety nie mam gdzie odejść (mieszkanie jest na jego rodziców). A na wynajecie mieszkania za bardzo mnie nie stać, mimo że pracuje. Do dziecka przychodz niania. Też nie byłoby mnie stać na nią. Zupełnie nie wiem co mam robić, jak z nim rozmawiać. A on ma czelność mówić, że w tak trudnej sytu...
-
witam:)
jestem teraz na takim zakręcie życiowym, że nie umiem sobie poradzić z tym
sama, więc chciałam się zapytać mamy, które już doświadczyły czegoś podobnego
jak ja.
Jesteśmy razem małżeństwem od 1,5 roku, razem już 4. Mamy synka (1,2)
miesiące. Braliśmy ślub, ponieważ okazało się, że jestem w ciąży. Dla mnie to
było normalne, bo wiedziałam, że i tak chciałabym go poślubić. On się wahał.
Powiedziałam mu,że nie chcę być z nim, bo ma takie poczucie obowiązku, ale że
mnie kocha i...
-
Siedzieli sobie we dwóch, ten X exowi pokazywał jaki ma bajerancki telefon z internetem i wszedł na fejsa. ex nawet nie zapytał co to jest fejs, no bo co bedzie pokazywał ze nie wie. I tamten nagle mówi: "O, jakaś exinska polubiła moje zdjęcie. Znasz taką? Kto to jest?" No i exio nie wiedząc co do czego z tym fejsem pomyślał, ze skoro mu nic nie odpisuje na jego zalosne sms i go olewam, to mnie powku...a, zebym wreszcie sie odezwała. No bo jak śmiem go ignorować! No i wymyślił ładną histor...
-
hej miesiac temu wyslalam wniosek do sadu o separacje z winy meza
dzis z sadu dostalam pismo ze musze w ciagu 7 dni przedstawic wnioski dowodowe celem wskazania winy pozwanego
w pozwie napisalam ze maz przyznaje sie do wszystkiego (kochanki ,dziecka) i myslalam ze to wystarczy
a teraz nie wiem co mam przedstawic, mam wiadomosc na nk kochanki meza ktora przyznala mi sie ze miala pol roczny romans z moim mezem, ze ma z nim dziecko-synka, ona obecnie jest za granica bedzie w kwietniu , napi...