romans

(6 wyników)
  • Romans(4)

Witam serdzecznie! Bardzo liczę na odpowiedź, gdyż naprawdę sama nie umiem sobie poradzić ze swoim problemem. Jestem mężatką, kilka lat po ślubie. Ostatnio wdałam się w wirtualny romans z facetem z internetu...stoję przed podjęciem decyzji o spotkaniu...boje się ryzyka. Co robić? Pozdrawiam serdzecznie.
  • Ok, dalam sie nabarc, wywrozono mi zwiazek namietny, z mężczyzną, romans. I nic z tego nie bedzie - teraz to wiem na pewno. A ja w to uwierzyłam i żyłam nadzieją. Teraz widzę jak łatwo możn sie nawet pomylić w interpretacji kart. Zajmę się swoim życiem a romanse zostawię sobie na kiedy indziej.
  • Otóż zadałam kartom pytanie o stosunek pewnego faceta do mnie - i wyszło - 9 denarów - koło fortuny - 9 kielichów, te karty chcę zinterpretować razem, ale pomimo, że wiem, że koło fortuny wskazuje zmianę, to nie wiem jaki jest wpływ w tym przypadku kart sąsiadujacych. Dodam, że ja jestem w stalym zwiazku z kim innym a on też kogoś ma. Byłam ciekawa co karty powiedzą ale nie chce wdawac sie w romanse z tym facetem. Prosze o pomoc w interpretacji.
  • Kilka dni temu miałam stawianą kabałę.Wynikało z niej ze obok mojego męża jest jakaś kobieta która o nim myśli.Na pytanie czy mieli ze sobą romans,karta mojego męża znalazła się na jej karcie(oprócz tych dwóch była jeszcze jedna karta, ale nie pamięta jaka)Chciałam się dowiedzieć co takie ułożenie oznacza.Czy mozliwe ze to tylko przyjażń, czy jednoznacznie świadczy o romansie ?Dzięki
  • Drogie Wrozki! Mam potworny problem, przede mna podjecie - najwazniejszej chyba - zyciowej decyzji. Baaardzo prosze o pomoc. Od 11 lat jestem zwiazana z pewnym Baranem (ur. 18.04.1953), ja jestem Koziorozcem (24.12.1972). Mamy cudownego synka (19.09.1995). Do niedawna uwazalam nasz zwiazek za idealny. Niestety kilka miesiecy temu dowiedzialam sie, ze ow mezczyzna ma romans - prawdopodobne trwa to juz od roku. Mimo jego zapewnien, ze to juz skonczone wciaz mam dowody, ze on nadal...
  • Troche boje sie pytac. jestem na jakims zakrecie i nie wiem , czy dobrze wybrałam droge. moje życie sie pogmatwało. czy jest jakaś szansa na wspólne zycie moje 3.11 1968 i jego 2.01. 1968? czy gwiazdy mówią coś o mojej przyszłości? wiele złego spotkało mnie w zeszłym roku , to jakieś fatum? a może to przełom i teraz to juz może być tylko lepiej? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się