romans

(7 wyników)
  • Według ankiet, co czwarta kobieta w którymś momencie życia angażuje się emocjonalnie w znajomość z kimś z pracy. Jedna na dziesięć uprawiała seks w swoim miejscu pracy. Dlaczego tak się dzieje, skoro ryzykujemy tak wiele? www.figa.pl/Dlaczego-romanse-biurowe-sa-tak-czeste-a553
  • Amerykanie nie dają prezentów tym, których lubią. Dają je tam, gdzie uważają to za konieczne, lub tym, którzy mają w Waszyngtonie potężne lobby. Polska takiego lobby nie ma. Jeśli się uważało, jak ja, że w sumie baza amerykańska Polsce się opłaca, bo w razie czego Amerykanie będą jej, a więc i Polski, bronić, to należało przełknąć dumę, ponarzekać na egoistycznych Jankesów i brać tarczę trzy lata temu. A jeśli się uważa, że tej bazy nie było nam trzeba, to nie ma powodów, by teraz ...
  • Mieszkanka Missouri została oskarżona o udział w samobójstwie nastolatki. Dziewczyna odebrała sobie życie w związku z nieudanym internetowym romansem, który okazał się mistyfikacją. Federalny akt oskarżenia przeciwko 49-letniej Lori Drew, mieszkance O'Fallon w Missouri stwierdza, że kobieta, wykorzystując internetowy portal społecznościowy MySpace.com, udawała szesnastoletniego chłopca zakochanego w dziewczynie. Według prokuratury Megan Meier popełniła samobójstwo, gdy jej internet...
  • Mimo więzi, jaką tworzymy z partnerem, swoje uczucia dzielimy także na rodzinę, przyjaciółki oraz... przyjaciół i znajomych. Ponieważ jednak nie od dziś wiadomo, że bliska znajomość między "zajętą" kobietą i mężczyzną do najłatwiejszych nie należy, warto pamiętać o kodeksie postępowania. Jeśli chcesz uniknąć problemów, po prostu omijaj pułapki. www.dziennik.pl/kobieta/emocje/article361619/Granica_miedzy_sympatia_a_romansem.html
  • No i dzięki temu tytułowi każdy choć raz zajrzy do tego wątku :) Piję kawkę i jem czekoladę. Ballad brak, o romansie to już wogóle nie wspomnę.
  • Wychowałem się w rozbitym małżeństwie, w zasadzie to wychowałem się już po rozwodzie rodziców. Ojciec był kobieciarzem, a moja Mamęcja przez 6 lat ich związku kierowana głęboką miłością liczyła, że się facet ustatkuje. Często słyszę o skokach w bok moich kumpli, którzy "dorabiają rogi" swoim kobietom. Po co wiązać się z jedną osobą jeśli hormony i jurnośc powodują, że nie będą wierni. Wierność to nie jest prawo własności, to dowód na to, że miłość jest szczera i głęboka. Wierność p...
  • Pewien Pakistańczyk zamordował żonę i córkę, oblewając je naftą i podpalając. Motywem zbrodni był "honor". Pakistańczyk podpalił córkę i żonę, "przywracając honor" rodzinie Co roku z rąk męskich krewnych giną w Pakistanie setki kobiet, oskarżonych o sprowadzenie hańby na rodzinę, co zwykle oznacza romans. fakty.interia.pl/news?inf=637292

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się