romans

(7 wyników)
  • Źle to, czy dobrze? Nie wiem.Mam ochotę i już.
  • romanse..(17)

często wam się zdarzają?:)
  • Niebezpieczny internetowy romans - uwaga, możecie trafić na swoich ex ;) Bośniackie małżeństwo rozwodzi się, bo odkryło, że zdradzało się... samo ze sobą. Małżonkowie romansowali w sieci jako "Słodziaszek" i "Rozkoszny książę". Myśleli, że odkryli prawdziwie bratnie dusze, z którymi mogliby spędzić resztę życia, i w sumie mieli rację. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=60710 dooobre:-)) hehe ;)
  • w zyciu...... oglądam właśnie takie babskie love story;D dwóch sie kocha w jednej;)) też tak chcę;P
  • ... jaką o sobie usłyszeliście? :)))) praca domowa na jutro, ooops, to jest, na później. ;)))) pozdr.
  • na (mam nadzieję) krótkie nieczytanie :) Rollin’ rollin’ rollin’ Though the streams are swollen Keep them doggies rolling Rawhide Rain and wind and weather Hell bent for leather Wishing my girl was by my side All the things I’m missin’ Good victuals, love and kissin’ Are waiting at the end of my ride Move ’em on (head ’em up) Head ’em up (move ’em up) Move ’em on (head ’em up) Rawhide Cut ’em out ...
  • Co zrobic w sytuacji gdy przyjaznicie sie z Nia i Nim... a miedzy nimi nie dzieje sie dobrze, maja klopoty, kryzys... Klasyka gatunku: wiesz ze jedno z nich ma romans na boku- jak zareagowac? czy milczenie nie jest jednoczesnie akceptacja? trzymaniem ze strona, ktora ten romans ma... Co zrobic? Dzialac czy milczec? Jesli dzialac to jak? A moze wycofac sie zupelnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się