Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      romans

romans

(6 wyników)
    • Zawsze to samo - pełnia szczęścia, para będzie żyć długo i szczęśliwie. A przecież w życiu realnym to najczęściej dopiero początek problemów, nierzadko kończących się bolesnym rozwodem. Niestety, większość ludzi nie przyjmuje tej prostej prawdy do wiadomości. Z czasem mądrzeją, ale wtedy myślą, że po prostu dokonali złego wyboru, a z inną osobą byłoby zupełnie inaczej, oczywiście szczęśliwie - mam podejrzenia, że grubo się mylą. Tyle o romansach
    • Droga czytelniczko! Jeśli przydarzył ci się romans z szefem, chciałabym Cię zaprosić do udziału w programie Dzień Dobry TVN. Dla wielu osób jest to ważny, bliski sercu temat i byłyby ciekawe wysłuchać twojej historii. Planujemy zatem mówić o tym problemie na antenie TVN. Być może Twoje wystąpienie komuś pomoże? Osobom które się do nas zgłoszą gwarantujemy CAŁKOWITĄ DYSKRECJĘ. Na pewno nie ujawnimy Twojej tożsamości, jeśli nie będziesz sobie tego życzyła. Jeśli tak będziesz wo...
    • Witam wszystkie forowiczki, chciałam rozpocząć rozmowę o tym, co w temacie. Przez 2 lata byłam w związku z osobą duchowną, było nam ciężko i w końcu musieliśmy się rozstać, ale było nam razem cudownie. Chciałabym porozmawiać z kobietami, które były lub są w podobnej sytuacji. Pozdrawiam aga
    • Jestem bardzo wzburzona faktem, ktory mial niedawno miejsce. Moja przyjaciolka miala romans ( z tym, ze ona faceta kochała, myslala, ze to związek) przez 3 lata. On wielki 30 letni warszawski prawnik, inteligentny, hohoho. No i stało sie, wpadła. I co? Facet sie wypiął mimo, ze gadał typu - jestes najwieksza miloscia mego zycia, trele morele.... az mnie krew zalała jak 2 tyg temu przyjechal do mej kumpeli prosic by nie daj Boze sądzila sie z nim o alimenty ! bo obecnie MA KOBIETE...
    • witam mam 18 lat, ucze sie w liceum. w tym roku przyszedł do nas do szkoł nowy nauczyciel historii. patrzymy sie na siebie, w oczy, spotykamy sie na roznych spotkaniach historycznych wieczorami wraz z grupa studentow z historii. on zna moich znajomych, chodzi z nimi na piwo, zartuje. mnie nie zna, ale patrzy sie i patrzy. ma 43 lata. ostatnio, po 3 miesiacach samych spojrzen podszedl do mojego kolei z ktorym stalam i podal mu dlon, a nastepnie mi. i nic nuie powiedzial, ani ja. niep...
    • O kobietach, wdajacych sie w romanse z zonatymi z terapeuta z Polskiego Instytutu Ericksonowskiego: kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,65367,4085790.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się