Gość: Lenkam1 IP: *.111.194.202.static.crowley.pl 20.10.08, 09:21 Chorwacja w przyszłym roku SAMOLOTEM. Poradźcie coś proszę, jakaś fajna miejscowość i hotel w przystępnej cenie. Z jakiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Chorwacja samolotem IP: *.streamcn.pl 20.10.08, 11:11 Nie piszesz czy samolotem indywidualnie czy z biurem . Tych drugich ofert mało Z Rainbow tour ofertę do Orebicza i na Korczulę mogę polecić . W hotelu Grand i Bellevua byłam inne na Korczuli oglądałam . Zależy czego szukasz,czy pobyt z dziecmi , jakie ceny bierzesz pod uwagę, chcesz Hb czy all in.Biuro jest OK a hotel sama musisz przeanalizować. Grand na pewno godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Chorwacja samolotem IP: *.111.194.202.static.crowley.pl 20.10.08, 11:58 Chcemy polecieć na zorganizowane wczasy z jakimś biurem. Mąż dużo jeździ samochodem i nawet nie chce słyszeć żeby na wczasy jechać jako kierowca. Najlepszy byłby jakiś first do 2500 zł/osobe.Chcemy jechać we dwoje, nie jesteśmy zbyt wymagający.Lubimy piekne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Chorwacja samolotem IP: *.streamcn.pl 20.10.08, 12:24 W mojej opinii tę ofertę z RT mozesz brać pod uwagę. Sama w tym roku polecę z nimi więc na pewno jestem przekonana ze jest dobra. Zmiescisz się w tej cenie, katalog będzie w połowie listopada. Mają promocyjne ceny . Zalezy czy chcesz pobyt tyg . czy dwutygodniowy.Miejsce jest piękne. Ja wybrałabym Orebicz a nie Korczulę , Jeśli będziesz miała pytania to odpowiem , bo do decyzji trzeba wiedzię o wielu wymaganiach np czy wystarczy Wam Hb czy all in itp, czy urlop w pełni sezonu czy poza itd. rozumiem ze samochód wykluczacie ale czy bierzecie ewentualnie dojazd autokarem czy tez wykluczacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Chorwacja samolotem IP: *.111.194.202.static.crowley.pl 20.10.08, 13:09 Dzięki za informacje. chcielibyśmy polecieć na 2 tygodnie tak koniec sierpnia poczatek września, jeśli chodzi o wyżywienie to wystarczy nam HB. Podróż autokarem też raczej odpada, ja bym pojechała, ale męża nie namówię.Wezmę pod uwagę polecaną przez Ciebie ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Chorwacja samolotem IP: *.streamcn.pl 20.10.08, 14:09 Wg katalogu z ubiegłego roku zmiescicie sie w cenie do Bellevua, Grand jest droższy , ale może w promocji zmiescicie się na połaczenie tydzień w jednym a tydzień w drugim .Sa zlokalizowane obok siebie, a w Grandzie jest super.Zyczę dobrego wyboru i miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Chorwacja samolotem IP: *.111.194.202.static.crowley.pl 20.10.08, 14:30 Oglądałam opinie o hotelu Bellevue na holidaycheck.pl ma niezbyt dobre opinie. Jak jest naprawdę? Czy myślisz że bedzie to dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Chorwacja samolotem IP: *.streamcn.pl 20.10.08, 14:58 Wszystko zależy co dla Was jest ważne. Czytam niekiedy opinie i to co dla kogoś jest mankamentem dla innych niekoniecznie/ np brak dyskoteki , dla innych czy na obiadokolacje mogli zjeść schabowego/. W Bellevua np są pokoje w budynku głównym i pawilonach, a tam pokoje zróżnicowane. Nie masz gwarancji gdzie trafisz, ale dla jednych to ma zasadnicze znaczenie inni traktują na wczasach jako miejsce aby sie przespać a nie koniecznie tam przebywać.Ja lubię wybierać miejsca ktore znam i nawet jak są jakieś minusy to mnie nie zaskakują. Dla mnie ważna jest uroda krajobrazu, organizacja dojazdu a nie np czy w pokoju jest lub nie telewizor czy telefon, albo czy są hotelowe animacje . Dla innych to ma zasadnicze znaczenie. Odpowiem Ci jeśli zadasz konkretne pytanie.Nie ma porownania między hotelem Grand i Bellavua ale też nieporownywalne są ceny.Poza mną inni też odpowiedzą Ci na pYtania bo wiem ze w ubiegłym roku tam byli i na forum była dyskusja. Zobacz też na www.cro.pl tam też jest forum to popytaj.Wiem ze Gandalf ma też ofertę samolotową ale też były różne opinie o biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Chorwacja samolotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:30 Zgadzam się z Tobą ze wszystkim, wyjeżdżając na wakacje hotel traktuję też jako miejsce do przespania, najważniejsze żeby było czysto.Kocham piękne widoki i to jest dla mnie najważniejsze.W tym roku byłam na Majorce w 3 gwiazdkowym hotelu o którym też ludzie różnie pisali a nam się tam baaaardzo podobało.Myślę więc że hotel który mi polecasz będzie dla nas dobrym wyborem właśnie ze względu na urodę krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenkam1 Re: Chorwacja samolotem IP: *.111.194.202.static.crowley.pl 21.10.08, 09:07 A czy w Bellevue lepszy jest budynek główny czy pawilony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Chorwacja samolotem IP: *.streamcn.pl 21.10.08, 10:55 Myślę ze w dyskusję włączą sie forumowicze ktorzy byli w Bellevuaale sądzę ze jak zawsze opinie będą rozbiezne. Przeczytajw atek we wrześniu Orebic hotel Bellewua to będziesz mieć jakieś informacje a o inne dopytasz. Ja w Bellevua byłam przed kilku laty z innym biurem.Rainbow ma w budynku głownym pokoje z widokiem na park a jest to raczej widok na parking, bez balkonow . W pawilonie mialam duzy pokoj z balkonem. W ubiegłym roku ja byłam w Grandzie ale przyjaciółka ktore miały w umowie z biura TUI z Niemiec , przez jakieś zawirowania hotelu została skierowana do pokoju bez balkonu z wysoko usytuowanym oknem. Po 2 dniach wywalczyłyśmy pokoj w bungalowach , duży z balkonem, inne przeniosły się do apartamentu w bungalowach. Wiem dlatego ze w pawilonach pokoje są rożne . Trzeba albo w umowie to dokladnie zapisać albo na miejscu wyegzekwować dobry pokoj gdy nie byloby przy przyjeżdzie coś wolnego to zwolni się po 2,3 dniach i tego pilnować.. Koleżanki tylko dla zasady walczyły o zmianę bo hotel jest położony nad morzem i czas spędza się raczej poza pokojem , chyba ze komuś zależy np na oglądaniu telewizj. Ja tak czy inaczej brałabym pawilon.Trzeba zaczekać na katalog bo może będzie jakaś nowa wersja. Odpowiedz Link Zgłoś