Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      santana

santana

(43 wyniki)
    • Witam Kto był z Jet Turistic w Turcji - Alanya ?? Jakie wrazenia i wspomienia ?? pozd
    • To miały być piękne wakacje,a niestety to był istny koszmar,nikomu nie życzymy takich nieudanych wakacji jakie my mieliśmy w Santanie! Zaczęło się nawet dobrze,słońce,plaża,zimne piwko i radość dzieci,które szalały w basenie do wieczora!Niestety po tygodniu czar prysł-zaczęły się rewolucje zdrowotne-biegunka i wymioty u chrześniaka(Turcja inna flora- czyli wydawało by się,że standard),następnego dnia mały ląduje w klinice na 2,5godz kroplówce,jeden dzień lepiej(oczywiście wizyta pła...
    • prawie zdecydowalam się na Hotel Kleopatra, ale przeczytałam bardzo nie ciekawe opinie na jego temat. z hotelem Santana jest wręcz przeciwnie. może jakies opinie? z góry dziękuje :)
    • Witam serdecznie, 20. czerwaca wybieram się do Turcji Club Santana 4*. Proszę o jakieś komentarze, opinie, czy są blisko jakieś bary, restauracje.... pozdrówka
    • Czy ktos mi moze napisac jak wygladaly animacje w hotelu Santana w Alanyi? Z gory dziekuje. Pozdrawiam
    • santana(11)

LUDZIE czy o tej Santanie to prawda?Myślę o wakacjach w lipcu i aż włos się jeży.
    • no i wróciłam, macie jakieś pytania? postaram się odpowiezieć, ale zastrzegam - nie korzystałam z żadnch wycieczek, tak więc na temat wyciecieczek nie mam nic do powiedzienia : )
    • Chciałem się podzielić moimi refleksjami po pobycie w sławnym hotelu Santana: 1. Byliśmy z 7 miesięcznym dzieckiem. Podróż zniosło wyśmienicie. W samolocie prawie cały czas spało. W czasie startu i lądowania gdy śpi, moim zdaniem wystarczy smoczek, gdy nie śpi, butelka z piciem lub cyc mamy. Na pokładzie bobas dostaje poduszeczkę i kocyk (linie Sunexpress). Nie wiem czy w hotelu są łóżeczka, bo nasza mała spała z nami. Upały znosiła dzielnie (uwielbiała brodzik w hotelowym basenie)...
    • witam, wybierze sie ktos z Was 26 lipca do alanya / mahmutlar, do hotelu club santana ?
    • proszę o pomoc osoby, które były na wakacjach w Turcji w hotelu Santana. Interesuje mnie chlopak ze sklepu ze skórami w hotelu, czy ktokolwiek wie cos na jego temat? bardzo prosze o szybka odpowiedz i z góry dziekuje!
    • Club Polska Santana jest okropny. Rezydenci nie dbają wcale o dobro klientów, wręcz wrzeszczą i traktują Polaków jak stado baranów. Kiedy zalewało nam łazienkę pani rezydent powiedziała, że ją nie interesuje to co sie dzieje. Poprosilismy wtedy łaskawą panią, by zobaczyła w jakim stanie jest podłoga w łazience, stwierdziła, że to nie leży w jej kompetencji. Na początku weszliśmy do pokoju bardzo brudnego. W ubikacji leżały brudne podpaski, a w pokoju butelki po alkocholu, worki po...
    • mam pytanko ,ktory z tych hoteli lepiej wybrac, jedziemy 4 letnim dzieckim wiem ze w kardelenie jest wersja HB i to mnie to troche zraża,natomiast w Santanie wersja all inclusive, jednak z opinii lepsza cieszy sie Kardelen.czekam na wpisy i z gory dziekuje
    • Witam, wyjezdzam 13 kwietnia do Alanyi (Hotel Santana). Inetersuja mnie wszystki mozliwe informacje na temat tego hotelu, jak daleko jest z Mahmutlar do centrum alanyi, ile placi sie za taksowke, jakie sa standardy w hotelu, czy jest dobre jedzenie itd. Za wsztskie informacje z gory dziekuje, pozdrawiam
    • halo kochani kto wybiera się z jetem do santany 21.06.2006? Jesli byłeś opowiedz. aga
    • wylot z W-wy ,chetni do zwiedzania niekoniecznie z rezydentami .
    • Witam serdecznie ! Właśnie wczoraj wróciliśmy z 7-dniowego pobytu w tym hotelu . Powiem krótko! Wspaniale ! Mnóstwo smacznego jedzenia , piekny basen , czysto w hotelu .Naprawde polecam !!!
    • Był tam ktoś?Wersja all inclusive warta jest ceny tak naprawde?
    • od razu napiszę, że ludzie dzielą się na tych narzekających i na tych, którzy się cieszą wakacjami :) Santana to czysty,przyjemny,codziennie sprzątany hotel. Jedzenie średnie, trzeba tylko unikać tych wynalazków(sałatek ostro doprawianych) i będzie ok. Kelnerzy pracują 12 godzin dziennie za 200 euro za miesiąc, starają się, charują, naprawdę ich podziwiam. W hotelu płaci się kartą od pokoju, nie jest to korzystne dla obsługi, która nie dostaje przez to napiwków za często... cza...
    • Może ktoś leci w tym czasie do tego hotelu. My lecimy z Gdańska i było by fajnie gdyby ktoś się zgłosił pozd.
    • zna ktoś ten hotel jaka opinia mam zamiar się wybrać w czerwcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się