Gość: Fasolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:32 Czy ktos mi moze napisac jak wygladaly animacje w hotelu Santana w Alanyi? Z gory dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Santana-animacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:30 www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2001 Odpowiedz Link Zgłoś
ela123456 Re: Santana-animacje 22.03.07, 00:08 santana nie jest w alanii jest oddalone kilkanascie km od alanii byłam ogladac ten hotel w tamtym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrischa Re: Santana-animacje IP: 62.233.159.* 22.03.07, 08:36 i jakie wrazenia z tego ogladania moj znajomy byl rok temu i zachwycony dla dzieci full atrakcji, nowy od tego roku mini aquapark jettouristic.pl/jett/hotele/santana/santana.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Santana-animacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:29 byłam w tym hotelu w zeszłym roku. Polecam sczerze!!! Hotel świetny usługa miła jedzenie b.dobre choć niektórzytwierdzą że za mavo różnorodne( w formie szwedzkiego bufetu). Sporo animacji, właściwie każdy znajdzie coś dla siebie. Dla dzieci różne gry i zabawy, dla kobiet np aerobik. Warunki w hotelu ogólnie świetne, ale za pokój z widokiem na morze trzeba dopłacić około 30 euro. Warto! Hotel świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Santana-animacje 22.03.07, 17:37 Najbardziej podobały mi sie zajęcia aerobicu przy basenie oraz w basenie. Jedne były przed południem, a drugie po południu, mąż grał w piłkę w basenie :) Wieczorem były rożne pokazy, dyskoteka. Dodatkowo były też animacje specjalnie dla dzieci, którym organizowano czas podobnie jak w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Pan Waldek IP: *.umwd.pl 11.06.07, 15:39 Prowadzący animacje w Santanie Pan Waldek jest sam w sobą jedną wielką animacją- nie da się go opisać trzeba zobaczyć:-) Pozdowienia dla Justyny i Przemka!!! Odpowiedz Link Zgłoś