Gość: Me IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:24 Był tam ktoś?Wersja all inclusive warta jest ceny tak naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja bylam Re: Club Santana w Alanya IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 18.08.05, 14:05 i polecam Ci goraco ,ja sie fantastycznie tam bawilam , a all inclv. mysle ze tez jest oplacalny.... jest duzo jedzenia nawet bardzo i napojow tylko ze wkolko to samo ale tak jest w kazdym hotelu ,naprawde polecam santanke :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j/w Re: Club Santana w Alanya IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 18.08.05, 14:06 aa tak wogole to Santana nie jest w Alanyi tylko w Mahmutlar :P (10 km od Alanyi ) Odpowiedz Link Zgłoś
agawin2 Re: Club Santana w Alanya 21.08.05, 21:35 naczytałam się okropnych rzeczy na temat Santana, Kardelen, i Verano. jak zaczynałam planować wyjazd do Turcji myslałam o hoteku Verano, ale jak poczytałam Wasze opinie to sie wystraszyłam czy tam naprawde jest tak źle, pokoje tak zniszczone, czy aktualnie (chce lecieć 31-08) tez powinnam spodziewac sie takich trudności i tłoku w hotelu? Myslę poważnieo santanie chyba najmniej o nim negatywnych opinii. Chce tam leciec i odpoczać w ciepełku ale jesli warunki i traktowanie Polaków jest takie jak opisują na forum to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Club Santana w Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:33 Może lepiej wybierz coś z oferty GTI Odpowiedz Link Zgłoś