myszka1051 15.03.08, 19:51 co sądzicie o tym wózku www.allegro.pl/item330035226_wozek_spacerowy_coneco_saturn.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: caneco saturn 15.03.08, 20:06 Wózki Coneco nie mają dobrej opinii na tym forum.Ja miałam wózek tej firmy i świetnie się sprawdził.Są słabszej jakości niz np PegPerego czy Maclareny ale za te pieniądze wózej jest jak najbardziej ok. Trzeba o nie dbać i nie przeciążać zbytnio np zakupami... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: caneco saturn 16.03.08, 17:22 Witam. Chciałam go kupić 1,5 rocznemu dziecku, ale w sklepie gdy go oglądałam to się odmyśliłam. Owszem łądnie wygląda, ma fajne duże koła, ale na moje oko kółka tylne zbyt mocno wystają, i obawiałam się, że podczas szybszego chodu po prostu wchodziłabym na kółka. Zwróć też uwagę na wysokość rączek - ja mam 170cm i dla mnie rączki były dość wysoko. Poza tym myślę że jest ok. Ale porównując np. zwrotność Coneco Saturna i Coneco Flash, wybrałabym Flasha - on po prostu płynie po drodze, super lekko się go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: caneco saturn 16.03.08, 20:24 A jak te rączki we Flashu?Dobrze się prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: caneco saturn 17.03.08, 13:11 Coneco Flasch super lekko się prowadzi. Przynajmniej w sklepie, bo osobiście go nie posiadam. Rączki, choć trochę dziwnie wyglądają, są raczej wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś