jemiola_6 03.04.09, 21:02 Która z tych dwóch spacerówek byście wybrały? Ja chylę się bardziej Multiwaya, ale posłucham również innch opinii. Proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jemiola_6 Re: coneco saturn czy multiway 04.04.09, 09:25 Nikt mi nic nie doradzi??:-( Odpowiedz Link Zgłoś
holka77 przejrzyj forum 05.04.09, 00:46 bo są wątki o multiway , też o nim myślałam, ale dziewczyny mnie zniechęciły m.in. tym, ze pas krokowy za krótki. Zamówiłam wiec, pod wpływem tego forum zooper hulę. Odpowiedz Link Zgłoś
jemiola_6 Re: przejrzyj forum 05.04.09, 20:47 Też myślalam o Huli, ale odnosze wrażenie ze material z jakiego jest zrobiony, ta tapicerka jest po prostu do niczego, taski kawał szmaty, ale moze sie myle.... Odpowiedz Link Zgłoś
holka77 dotrze 06.04.09, 19:31 do mnie to się wypowiem, ale już posiadaczki wypowiadają się pozytywnie. Mnie z kolei nie podchodzą chicco, dla mnie zbyt "plastykowe", jak wszystko rzecz gustu i indywidualnego widzimisię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: coneco saturn czy multiway 07.04.09, 14:25 Mam multiwaya i jestem bardzo zadowolona. Jezeli chodzi o pas, to nie mam problemu z zapieciem w niego prawie poltoraroczna coreczke, a teraz ostatnio nawet jej nie zapinam, tylko siedzi za barierką. Jedyny minus to daszek, ktory jak swieci słonce po rozłozeniu nie chroni dziecka, bo jest tak jakby za krotki, chyba ze dziecko lezy to jest ok. Ale mam zamiar kupic parasolke do wozka i bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
jemiola_6 Re: coneco saturn czy multiway 07.04.09, 18:59 Dziekuje za odpowiedz. Ja tez raczej chyle sie bardziej ku multiwayowi niz ku Coneco. Podoba mi sie bardzo kolor Topazio, ale chcialabym zobaczyc rowniez jak wyglada na zywo kolor Wimbledon (zielony). Mam rowniez pytanie odnosnie sposobu skladania i rozkladania wózka. Czy jest ono latwe i czy mozna to zrobic jedna reka? Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: coneco saturn czy multiway 08.04.09, 22:23 Ja własnie mam kolor topazzio, jest śliczny, teraz jest dla córeczki, a jak następny bedzie synek to teZ bedzie pasował:) Jezeli chodzi o skladanie to nawet nie wiem jak sie sklada czy jedną ręka, bo zawsze moj mąz go sklada, ale tak jak widze to nie ma z tym jakiegos wiekszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: co do daszka 08.04.09, 22:48 to przecież można go odpiąć od suwaka i przesunąć na przód, naciąga się do pałąka - miałam ten wózek, chociaz krótko, ale właśnie w taki sposób osłaniałam córeczkę przed słońcem i nie miałam parasolki, to był duży plus tego wózka jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: co do daszka 10.04.09, 13:57 Kurczę, naprawde? Wiesz, ze ja próbowałam to zrobic, bo ciągle mnie nurtowało po co jest ten zamek, no i za cholerę nie dam rady. Zaraz muszę zejsc do piwnicy i jeszcze raz poprobuje, bo jak tak to było by super. Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: co do daszka 10.04.09, 14:22 Dzięki rene26 udało mi się, wczesniej myslalam, ze sie to moze polamac bo dosyc ciezko to sie przekłada, ale grunt, ze mozna tak daszek regulowac:) Odpowiedz Link Zgłoś