senny

(7 wyników)
  • Witam, Przez ostatnie 2 dni moj synek ( 2 latka) dziwnie sie zachowuje. Rano wstaje i jest radosny, pelen energii, a w ciagu dnia robi sie coraz slabszy, po poludniu juz nic nie chce jesc, podwyzsza mu sie temperatura, a jak wracam z pracy (ok. 5tej) to tylko siedzi mi na kolanach i przysypia. Prawie nic nie chce jesc mimo ze nigdy nie bylo problemow z karmieniem. Nie wiem co mu jest - nie ma zadnych innych objawow - zadnej wysypki, przeziebienia, wymiotow, spi raczej dobrze. ...
  • Rozkłada nas mega wirus...gorączki już nie mamy, teraz kaszlemy. Mam różne mądre źródła , w których jest napisane co robić przy kaszlach, infekcjach. I tam wyczytałam, że jak dziecko jest nadmiernie senne to trzeba lecieć na pogotowie....już świruję, bo moje dzieci SĄ NADMIERNIE senne. To znaczy synek spał w dzień dwie godziny mimo, że nie sypia w dzień a mała padła jak kawka mimo, że zawsze trzeba ją usypiać. Są takie pokładające się i umęczone, no ale to chyba nic dziwnego przy ...
  • Moja 8 miesięczna córeczka ma katar. Lekarka zaleciła 5 kropelek zyrtecu na noc? Ale cały dzień mała jest śpiąca, wydaje mi się, że to po tym. Ile Wy dajecie dzieciom, czy podobne są objawy?
  • Witam Was drogoe eMamy. Jestem mama rocznej Klaudii. Od dluzszego czasu moja córeczka bardzo źle śpi. Od godz. 2.00 zaczyna sie placz przez sen ( bardzo rozpaczliwy), niespokojne kręcenie sie w łózku ( siada na łożku, ponownie sie kładzie)spanie w roznych dziwnych pozycjach. W ciagu dnia jest bardzo pogodnym dzieckiem, nie ma problemu z jedzeniem , z kupką, nie ma temperatury. Ja ciągle sobie tłumacze że to ząbki, ale nieraz ten placz jest taki żałosny, nie wiem co robić. Pomóżcie , moz...
  • Nasz synek(2 miesiące) zachowuje się dziwnie w trakcie snu:otwierają mu się powieki i wywracają gałki oczne, robi dziwne grymasy(trochę jak uśmiech), dziwnie oddycha( oddech jest cięzki i nieregularny), czasami rzuci mu sie rączka albo nóżka, zdarza mu się zakwilić albo głośno nabrać powietrza. Neorolog pociesza że to nic takiego, ale i tak się martwimy. Czy ktoś miał lub ma podobny problem?
  • mam córkę, która za tydzień skończy 10 miesięcy. w zeszłym tygodniu miała biegunkę. a raczej częste stolce jak u niemowlaka ale śluzowate i o kwaśnym zapachu, bez żadnych innych objawów. lekarka przez telefon (bo oczywiście jak się zaczęło nie było już miejsc;) poleciła podawać tylko marchwiankę z kleikiem ryżowym bez mięsa i bebiko z kleikiem ryżowym ew. pierś dopóki nie przejdzie. więc było 4 razy bebiko na bardzo gęsto i marchwianka + pierś w nocy. i tak ją karmiłam przez ostat...
  • tak metode zaproponowala mi dentystka poniewaz moja corka nie chce pozwolic na leczenie zebow ( tzn. nie otwiera buzi). Prosze o info o samej metodzie znieczulenia - a moze raczej wyciszenia organizmu, skutkach ubocznych, przeciwwskazaniach, zachowaniu dziecka po itp. Moje obecne nastawienie jest negatywne ale nie znam alternatyw Bede wdzieczna za kazda informacje. pozdrawiam beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się