senny

(5 wyników)
  • Ostatnio miewam co 3-4 dni,często mam coś w stylu oobe,czy jest jakieś podłoże psychologiczne,które może to powodować
  • Bylem kiedys ofiara przemocy pscyhicznje w szkole sredniej 19 lat temu. Od tego czasu zachorowalem na depresje. Moje symptony to ciagle mysli samobojcze i zmeczenie fizyczne mimo,ze parcuje 2-3 g dziennie. Najgorsze sa koszmary senne o uciekaniu przed zagrozeniem, krzyczenie w nocy 3x , zmeczenie od rana do 20:00. Biore lek citalopram 60mg, ale ,moj lekarz 1. kontaktu nie chce go zmienic mimo,ze ten lek nie pomaga mi od 2 lat. Wczesniej pomagal. Psycholodzy z miasta, gdzie mie...
  • Wpadłam na forum, przejrzałam co sie dzieje, śmiech i płacz. A jednak jak w rodzinie. :o) Różnie bywa. Przechodnie jacys zarzucili że kiedys forum było inne. Że atmosfera, że tematy........... A przeciez forum to my!!! Jeśli będa tu tylko zagladać przechodnie i narzekać że nikt ich nie zabawia - czy cos z tego wyniknie dobrego dla forum? Przechodnie - jeśli chcecie by to forum było takie jak wymarzyliście sobie - DAJCIE COS OD SIEBIE!!! To właśnie ci co zaangażowali się ...
  • Problem jak w tytule. Takie te moje koszmary ospałe jakies, nieruchliwe, ja nie wiem - dać im cos na pobudzenie?? Może im jaki horror puscic by nie były az tak senne? Ale jak ja zasnę a one dalej bedą oglądac jakis triller czy inne kriczer ficzer?? To się z kolei bez-senne zrobia... Buuu.... i co ja mam zrobic?? Pomocy! PS Komek nie rycz za mna, mam dziś wiczór dobroci dla ludzi - pozdrawiam cię! ;P
  • Nie wiem czy dobrze tu trafiłam. Szukam jakiejkolwiek pomocy, interpretacji...cokolwiek co pozwoli choćby częsciowo znaleźć żrodło. Chodzi o koszmary senne. Moj mąż często budzi się w nocy gdzieś o 2-3 h, pali lammpkę (bo czuje strach i nie może zasnąć). Podobno to trwa już od dawna, jeszcze w dzieciństwie - teraz to już prawie 40 - letni facet i wciąz ma z tym problem. Nie wiem jak mu w tym pomóc. Podpytywałam się jakiego kalibru są te koszmary - najczęściej mówi, że nie pamięta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się