senny

(4 wyniki)
  • "Omamy przysenne (tzw. hipnagogiczne) należą do zjawisk występujących u zdrowych ludzi jako takie nie są traktowane jako choroba. OMAMY HIPNAGOGICZNE - zjawisko fizjologiczne; pojawiają się przy zapadaniu w sen - w stanie przysennym (hipnagogicznym) doznawanie wyrazistych wyobrażeń wzrokowych lub słuchowych, które pojawiają się samorzutnie i trwają, mimo prób oderwania się od nich; często pozostają w związku z treścią dnia, zatracana zdolność oceny krytycznej, mogą niepostrzeżenie przej...
  • Jakoś od poniedziałku jestem wciąż senna i taaaaka zmęczona.. Nie robię nic nadzwyczajnego, wielkich kłótni, bitew także nie prowadzę.. Śpię godzinowo tyle co zwykle.. W ciągu dnia piję kawę za kawą. Za wszelką cenę próbuję usiedzieć i nie zasnąć.. Chyba ta zmiana pogody tak na mnie podziałała. Bardziej odpowiadał mi śnieg za oknem niż ta szaruga i psie odchody.. Bleee P.S. Trzymajcie proszę dziś kciuki za nas. Na 18.50 jesteśmy umówieni z mamy lekarzem - onkologiem.. Oby tylko ...
  • Ta cholerna depakina tak mnie spowolniła, że ledwo na oczy widzę...Myśli mam wolne- nie latają mi jedne przez drugie...O, filozofio moja, gdzieś Ty? Nie wiem, czy wytrzymam , jak długo wytrzymam w takim stanie...Bleee...Do d.... I tak źle i tak niedobrze. I jak tu zaspokoić człowieka strapionego, który wciąż szuka i szuka.... Na dodatek głowa mi pęka...
  • to a propos dziennych wahan , snu itp. cos sie zmienilo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się