senny

(8 wyników)
  • Witam pomózcie mi.... moja córeczka 4,5lat, budzi sie w nocy krzyczac. Ma koszmerne sy na temat moejej ciazy. Dzisiaj w nocy snilo jej sie ze gdy bylismy na basenie to pękł mi brzuch. nie wiem co mam robic. Dlaczego ona sie tym tak marwi. O ciazy mowimy tylko dobrze. Przestala dotykac mi brzuszka by poczuc jak dzidzius kopie. Bo i sie tej mojej ciazy strasznie. Choc ciagle sie ciezy ze ebdzie siostrzyczka lub braciszek. Sama wybierala imiona, odklada swoje ubranka dla dzidziusia...
  • Witam Dziewczyny, przeszukałam wyszukiwarkę, ale nie znalazłam nic na ten temat senności. Od kilku dni jestem strasznie śpiąca, mam mdłości, wogóle jestem nie do życia :-/, jeszcze nie byłam u gina (dziś odebrałam wynik bety, który wskazuje na 5-6tydzień ciąży). Macie jakiś sposób, żeby poczuć sie lepiej (kawy z tego co słyszałam nie należy pić a ja nawet przed ciążą nie piłam)? Mam nadzieję, że coś mi poradzicie, bo szczerze mówiąc to ledwie siedzę w pracy a łóżeczko tak mi pach...
  • O rany, do tej chwili nie moge dojsc do siebie.Mialam okropny sen o szczurach,ktore sie mnozyly i mnozyly i biegaly mi po nogach.Nie wiem skad, nie ogladalam i nie czytalam niczego takiego. Moja mama sie przestraszyla,bo jej zawsze, gdy snia sie grzyby lub zeby przytrafia sie cos okropnego. Ale z drugiej strony...Moze to "ciazowa przypadlosc",ze sie czasem koszmary snia?
  • Mam prośbe jeśli pamiętacie jak sie czułyście po tygodniu od zabiegu ? Bardzo proszę o odpowiedzi, z góry dziękuję.
  • Hej! jestem w 5-tym tygogniu ciąży. Czuje sie fizycznie ok zero mdłości, troszke mnie pobolewał brzuch i bola sutki. Ale psychicznie jest gorzej: usłyszałam wiele od lekarzy gdyż szanse u nas na potomstwo były 10 procentowe. Nie spodziewałam się ciąży... Boję się przytyć, nie wiem jak będę wygladała i jak sie będę czuła. Na razie mam mały apetyt, w zasadzie nic nie jem od godziny 17 bo po prostu jestem taka senna że wole sie położyć. Wyglądam blado jakoś.... martwie się czy to normaln...
  • Dziewczyny piłam dziś to świństwo i na szczęście przeżyłam :) Jednak kiepsko się czuję. Słabo mi i cały czas czuję w ustach w przełyku smak glukozy (pewnie to psychika). 5 godzin po wypiciu glukozy muszę jechać samochodem (jako kierowca) w jedna stronę 75 km no i oczywiście później wrócić. Czy po tak długim czasie może mi się samopoczucie pogorszyć czy już raczej nie.
  • od pol roku staramy sie z mezem o dziecko. Nie wiem czy to moja wyobraznia zaczela juz dzialac czy nie w kazdym razie jakbyscie sie mogly podzielic ze mna swoimi odczuciami z poczatku ciazy to bylabym wdzieczna. przestalam juz liczyc dni plodne i nie plodne. I pewnie dobrze, bo jesli tym razem sie udalo to w dniu, w ktorym teoretycznie nie powinno do niczego dojsc, bo w 8. tydzien po zaczelo mnie bolec w dole brzucha, szczegolnie po jednej stronie, no i przestalo po jakis 3 dniach...
  • Dziewczyny pomocy napiszcie mi po ilu dniach od zapłodnienia objawia sie ciąża bo bardzo sie tego obawiam ze jestem w ciązy noi przy okazji napiszcie mi jakie sa objawy jej z góry Dziekuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się