senny

(8 wyników)
  • No zwariować można, do ślubu jeszcze troche czasu, a tu non stop koszmary senne:). To nie ma zaproszeń i nikt nie przyszedł. Innym razem nie było księdza i poszlismy do domu. Raz wesele było paluszkowo chipsowe. hehehe mówię Wam koszmary:)
  • śnią się Wam jakieś sny odnośnie ślubu?Ja miałam ostatnio taki sen ze nie mam sukni fryzury i ze zupełnie nie wiem ze dziś jest ten dzień:D aż się obudziłam
  • Miałam dzisiaj w nocy okropny sen. Przyjeżdżam z moim N, a właściwie to już wtedy mężem pod hotel gdzie ma być przyjęcie. Nikt na nas nie czeka, wchodzimy do środka, a na stołach zaczynają dopiero wszystko ustawiać. Podbiega do mnie moja mama i mówi, że loka zawalił, ale to naprawią i za godzinę wszystko będzie ok. Wściekam się i ochrzaniam kierowniczkę, a ona do mnie, że zapomnieli jeszcze o ciastach i torcie, ale że coś wykombinują. Ja dostaję furii:) Podchodzi do mnie siostra i mówi...
  • Do wesela jeszcze ponad 5 miesiecy, a mnie juz po raz 2 śni sie koszmar weselny.... Dzis np. nie miałam butów, suknieka nie chciała na mnie wejśc, wesele chciałam przełozyc tydzień później... Straszne to jest i w snach sie wydaje takie realistyczne.... Co bedzie później??? Wy tez miewacie takie koszmarki???
  • Dzisiaj znowu śnił mi sie ślub. Oczywiście się nie wyspałam i wstałam lekko nie w sosie ;) przez ten koszmarny sen. W dniu slubu wszystko było nie tak. Brakowało czasu. Sama sie malowałam (wyszło okropnie) na ostatnia chwilę wyjmowałam jakies stare buty bo zapomniałam kupić nowych do sukni ;) W kościele był natłok ludzi. Jakieś trzy pary postanowiły sobie od tak wziać ślub w codziennych ubraniach. Zepchneli nas na koniec. Ksiądz sie na to zgodził. Mój przyszły mąż spóźnił się, nie ...
  • za tydzien wesele, za oknem słychac tylko szum spadającego deszczu a ja dzisiaj w nocy przezyłam kulminację weselnych koszmarnych snów. Śniło mi się, że w dniu slubu nie miałam ułozonej fryzury i tłuste włosy,a do tego welon mi odpadł, że zgubiłam obrączkę. na dodatek goście nawalili i nie przyszli. Obudziłąm się cała mokra!!! Czy wy też tak to przeżywacie?
  • dopadają mnie takowe a wielki dzień już za 3 tyg. Chciałabym żeby wszystko było perfect. Dlatego w sumie nikogo nie dopuszczam do przygotowań tylko wszystkiego dopatruję sama (wiem, że to chore, ale nie umiem inaczej). Zaczęły się koszmary senne. Ale to podobno standard. Na dodatek nie przepadam za takimi dużymi imprezami. Zazwyczaj staram się po angielsku wymiksować około północy. A na własnym weselu? Obawiam się, że będę zmęczona i to będzie widać. I tu pytanie do mężatek. Jak Wam się...
  • dziewczyny mam ogromny problem mimo ze do mojego ślubu jeszcze ponad 2 miesiące bardzo sie stresuje bo jestem niemalże pewna ze niezasnę poprzedzającej ślub nocy. Wiem o tym bo zawsze przed emocjonującymi i ważnymi dla mnie wydarzenia nie mogę sopać? a wy jak sobie radzicie/ lub poradziłyście? też was dotyczy ten problem? znacie jakies godne polecania , bez recepty ziołowe na sen tabsy ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się