-
Poradźcie, szukam dla siebie sensownych butów z membraną, na limango są teraz fajne dziecięce Primigi w moim rozmiarze (chłopięce). Czy jest sens kupować dziecięce buty dla siebie czy też dziecięce mają jakiś szczególny krój nie pasujący do dorosłej nogi? Czy chłopięce 37 to to samo co damskie 37? (w sumie rozmiarówka na limango jest wspólna dla dzieci, kobiet i mężczyzn).
-
tak mnie "natchnęła" lektura kilku wątków ostatnio, na temat sensu kupowania drogich butów wiadomych marek i równie drogich kombinezonów równie słynnych marek ;)
uwazacie ze jest sens? nie kupowac tylko zakładać :) ?
wątek ten zakładam swieżo po obejrzeniu "sensu życia wg monty pythona" :P ,absurdalnosc skeczy i niektórych wątków zblizona...
-
Synek 2,5 roku ma puky lrm.
Dosyć dobrze sobie już na nim radzi.
Czy jest sens kupować mu kolejny rowerek (lak magic) czy lepiej poczekać aż dorośnie do normalnego dwukołowego?
-
Mamy klocki takie nie zestawowe, tylko do budowania w dużym żółtym plastikowym pudle a że synek ma teraz pasję robienia wież do sufitu to akurat mu brakuje no i nie wiem czy dla 5 latka kolejne duplo ma sens... doradżcie. Z Lego city średnio sobie radzi, zreszta ja też niezbyt... ;)
-
moja 6latka chce skompletowac figurki lego friends i nie pogardzi zwierzakami, natomiast samych klockow nam nie trzeba, mamy juz naprawde spoooorooo...
samych figurek z tego co widze nie da sie kupic?
kiedys kupilam jakas gazetke z saszetka i trafila sie olivia, moze macie jakies info, czy sie przypadkiem nie powtorzy taka akcja?
jesli nie to czy jest sens kupic zestaw 5 (lub 7) najmniejszych kompletow za 180(200 w przypadku 7) czyli ok 30-36zl? jesli kupowalabym przez internet, to cen...
-
Mam pytanie, czy kupienie dziewczynce, która ma odkrywczy domek domku Duplo ma sens?
Czy to powielanie zabawki i lepiej kupić coś innego.
Prezent ma być dla 2,5 latki
-
Zawsze jak robię zakupy na allegro to wybieram przesyłkę
priorytetową. Ostatnio nie zależało mi na szybkiej przesyłce i
wzięłam zwykłą paczkę. Dodatkowo kupowałm w tym samym dniu inna
rzecz, która wysyłana była priorytetm. Obie przesyłki przyszły tego
samego dnia. Jaki jest sens płacić za priotytet.
-
Wlasnie przymierzylam synowi jesienne trzewiki i okazaly sie za male :/ Musze kupic nowe wiec stare wolalabym sprzedac ( uzywane tylko wiosna 2011 ), jest sens jeszcze wystawiac trzewiki na allegro? Zastanawiam sie czy nie za pozno...
-
Czy w tej kwocie mozna kupic cos sensownego w prezencie dla 7-latki?
-
Pytam, bo tak się złożyło, że troche kasy by się przydało. A na all juz pełno kurtek ?! Myślałam, że dopiero koło wrzesnia jest sens cos wystawic? Jak myślicie? Poczekac czy można juz pomału wystawic?
-
nasi chłopcy w styczniu skończyli rok, dwa tygodnie wcześniej zaczęli chodzić i tak się zastanawiam co z wózkami, tzn. na razie mam w domu duuuuży abc design zoom, który używam jak idziemy na spacer ale generalnie wózek + chłopcy to już dla mnie trochę ciężko, no i nie mamy możliwości brania go ze sobą bo rama + spacerówki do auta zmieścić ciężko, no chyba, że ja bym nie jechała:) mamy też dwie osobne spacerówki delti liv i super się sprawdzają jak jedziemy we czwórkę, każdy pcha jedno dzieck...
-
Witam;
W ostatni piątek kupiłam bluzkę damską. Koszulowa, jasny róż. Założyłam ją dzisiaj pierwszy, jedyny raz. Zdejmuję, a tu z przodu nad piersią materiał strzelił. Bluzka potargała się wzdłuż, piękna linia prosta, na długości ok 8 cm. Szczęka mi opadła. Czy reklamacja czegoś takiego ma w ogóle sens? Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Nie mówię tutaj o H&M, a ogólnie. Dodam, że bluzka na guziki, guziki rozpięłam i taki cud się zdarzył. Bluzka kosztowała 59 zł. Nie majątek, ale jak n...
-
Właśnie wróciliśmy od znajomych, których syenk ma taki samochód. Akurat nie
był naładowany ten akumulatorek, więc samochodzik nie jeździł, ale naszemu
synkowi-szczeremu wielbicielowi czterech kółek-zupełnie to nie przeszkadzało.
Przez dwie godziny siedział w środku, kierował kierownicą, "zmieniał biegi",
włączał kierunkowskaz i ustawiał lusterka. Już od jakiegoś czasu myśleliśmy o
takim samochodzie dla niego, ale nie myśleliśmy, że aż tak mu się spodoba:)
Boję się tylko tego akumul...
-
kupilam koszulke-tiszert w h&m, Tanio fakt za 10zl( wyjsciowa 49,9- ciekawe za co ta wyjsciowa cena).Cienka bawelna, biala. zalożyłam raz na godz potem polalam sie wodą i dalam do prania.Prasuje ja teraz i patrze że z tyłu sa dwie dziurki,jedna dośc duza.
Zła jestem i to nie chodzi o to czy dalam 10zł 49,9 ale żeby dziurka po jednym praniu?
Mam ochotę isc z reklamacja ale boje sie wysmiania że to 10zł placilam i reklamuja.Ale kurcze wiem robia sie nieraz w ich koszulkach dziurki...Czy jest ...
-
Dziewczyny, coreczka mi wyrasta z laufrada, tego najmniejszego Puky
LR M. Chce jej kupic wiekszy. I mam pytanie, bo chcialabym sprzedac
go, zeby miec pieniazki na nowy. Czy to ma sens koncem lata ?
Bo niby mam miejsce, zeby go przechowac do kwietnia, ale z drugiej
strony nie chce robic graciarni....
-
jest sens teraz wystawiać buty po dzieciach??Zwykłe zimowe buciki nie żadne ecco czy inne cuś, raczej kornecki i buciki z deichmana takie zwykłe ocieplane, miałam się dawno za to wziąć ale jakoś mi tak zeszło i nie wiem czy teraz wystawiać czy dac sobie spokoj, ludzie już chyba raczej zabawek szukaja...;)
-
Chodzi mi konkretnie o fotelik z przedziału 15-36, a nie o sens isofixu jako
takiego. Doradźcie głupiej, bo już nie wiem. Przecież dzieciak w takim fotelu
i tak jest przypięty pasem samochodowym i jeśli się go źle przypnie to co mu
to pomoże, że fotelik wpięty na sztywno?
Pytam, bo mam dylemat czy kupić roemera kid plusa czy kidfixa. Z powodu
finansowych ograniczeń starczy mi albo na ten bez isofixu, ale z najlepszą
(najwygodniejszą dla dziecka) tapicerką, albo na ten z isofixem, ale z
...
-
bo zaraz się aukcja kończy :D
Jak się takie coś sprawuje? W życiu nie miałam eko skóry i nie mam doświadczeń a zima ma być śnieżna, mroźna i pewnie potem bardzo błotnista...
-
Po watku ,,jaki laktator'' pozwole sobie zamiescic moj post. W
pierwszej ciazy uzywalam s.mikrofalowego Tomy Tippie.Od jakiegos
czasu zastanawiam sie nad kupnem sterylizatora elektrycznego, tyle
tylko, ze te wyjalawiaja butelki w ilosci 6 sztuk (na 6, 24 h)a po
otwarciu pojemnika traca one sterylnosc momentalnie. Jaki jest sens
sterylizowac taka ilosc butelek przy jednym dziecku i jaki jest sens
uruchamiac ta cala maszynerie dla wymycia jednej butelki?Moze jakas
doswiadczona uzy...
-
Dominika ma 17 miesięcy
w krzesełku je, czasem czyta - oglada, rysuje.
mamy takie z ikei, ale tacka sie polamala i zastanawiam sie nad nowym.
Tylko czy jest sens. Chcialabym kupic np arti, albo chicco mama.
A moze dokupic nowa tacke (o ile od nowego modelu bedzie pasowala)