Forum Zdrowie Psychologia Anoreksja i bulimia
ZMIEŃ
      skutki uboczne

skutki uboczne

(7 wyników)
    • Witajcie, mam zamiar zacząć brać fluoksetyne w celu leczenia kompulsywnego jedzenia i depresji. Chciałam zapytać czy któraś z Was odczuwała jakieś skutki uboczne tych leków? Ważne jest dla mnie by nie zaburzały koncetracji, gdyż w tym roku mam wyjątkowo dużo nauki. Czy Fluoksetyna i andepin różnią się czymś? Czy andepin np. ma jakieś skutki uboczne a Flu nie? I ostatnie pytanie: 60 mg na dobę, to znaczy całe 60 mg od razu rano, czy podzielić: 20 mg rano, 20 popoludniu, 20 wieczorem? ...
    • mam pytanko - co to jest tussi?? ile to kosztuje, gdzie mozna to kupic, a przede wszystkim jak to dziala?? czy sa jakies skutki uboczne?? (a tak na marginesie - juz 3 dzien nic nie jem;-))
    • Proszę o pomoc! Stosujecie może jakieś tabletki hamujące apetyt. Jeśli tak to jakie. Stosował ktoś może meride?
    • Witam! Od wielu lat mecze sie z Binge Eating Disorder, czyli to taka bulimia bez wymiotow. Moje zycie kreci sie wokol jedzenia i dzieli sie na cykle dieta- obzarstwo-dieta itd. Niestety po napadzie jedzenia nie potrafie na drugi dzien jesc jak normalny czlowiek. Obiecuje sobie, ze zrobie jednodniowa glodowke i jako, ze ona nie wychodzi znowu obzeram sie na maksa i nie potrafie przestac. Jem do momentu, kiedy juz po prostu nie moge nic w sobie 'zmiescic'. Jako ze nie wymiotuje ni...
    • Chciałabym kupić mezitang w aptece i wiem, że w niektórych jest. Jeśli wiecie w jakich moge go kupić, prosze podajcie mi adres. Najlepiej żeby były w Warszawie. Na mokotowskiej jest jedna ale nie chcieli mi sprzedać bo młodo wyglądam.
    • Kto mi powie ile kosztuje fluoksytyna i czy po niej naprawdę nie chce sie jeść i jest sie w lepszej formie psychicznej?
    • NIE BIERZCIE TEGO!!!!!!!! ja lykalam to swinstwo w trakcie jednej z sesji na studiach, jak sama kawa i inne kofeino-pochodne juz nie dzialaly. Na poczatku nic nie czulam,bylam zbyt zaaferowana czekajacymi mnie ciezkimi egzaminami. Po prostu nie wsluchiwalam sie w reakcje organizmu, nie zwracalam na siebie uwagi.Konsekwencje tego "zapomnienia" ciagna sie za mna do dzis..a bralam to swienstwo "jedynie" przez 2 miesiace.. o 2 miesiace za dlugo. Tussipect dawal przyslowiowego kopa. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się