Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      spokojny

spokojny

(13 wyniki)
    • Witam. Szukam spokojnego miejsca w lesie, nad jeziorem (wędkarstwo). Może być domek, agro lub miejsce na namiot, byle by w ciszy z dala od "cywilizacji". Proszę o info. Pozdrawiam
    • Przepraszam,że może przynudzam,,mam podobne zapytanie jak w poprzednim wątku,szukam spokojnego miejsca na mazurach,bez dyskotek,barów,ryczących silników.Jestem głową 5 osobowej rodziny,najmłodzszy ma 10 lat.Nie szukamy wygód,telewizora,kominków,możemy ew.spać w namiocie.Interesuje nas termin od 30 lub 31 liptca ok 10dni.
    • Może ktoś zna przyjemne miejsce na Mazurach, które mógłby polecić? Chodzi mi o jakiś spokojny pensjonat lub gospodarstwo agroturystyczne okolice: Mrągowo - Mikołajki - Szczytno - Ruciane Nida. Oczywiście w grę wchodzi rozsądna cena, termin: 27-30 grudzień.
    • Witam. Jestem studentem.W tym roku bronię pracy dyplomowe. Od 5 lat nie byłem na wakacjach.Planuję gdzieś pojechać z dziewczyną.Chcę jednak aby było to jakieś w miarę spokojne miejsce(nie mam ochoty na wyjazd nad morze-za dużo ludzi,za dużo snobizmu).Myślę o wyjeździe do jakiejś miejscowośc nad jezioro albo w góry.Pragnę wyciszenia i kontaktu z naturą.Może być jakaś agroturystyka. Proszę o jakieś namiary
    • w sielskiej okolicy z piękną przyrodą, z dala od gwaru i hałasu, na Mazurach lub Kaszubach, z dostępem do jeziora. Za każdy adres będziemy wdzięczni. Pozdrawiamy :-)
    • Witajcie, szukam jakiegoś niedrogiego i spokojnego miejsca nad jeziorem, gdzie nie ma dużego ruchu. Za każda pomoc będę wdzięczna, pozdrawiam
    • Dwa pokoje, dla dwóch rodzin z niemowlakami, nad jeziorem. Łazienka w pokoju i wysoka czystość obiektu konieczna. Przyjedziemy 31.08 a zabierzemy się 9.09
    • wyjazd przełom czerwca/lipca na dwa tygodnie, nie mazury.
    • szukam milego i spokojnego miejsca nad woda z dala od cywilizacji.zalezy mi na lagodnym i piaszczystym zejsciu do wody,terenach do spacerow i wycieczek rowerowych
    • Witam, Będę wdzięczna za namiary na sprawdzone miejsca na Kaszubach / Kociewiu (najlepiej od Kartuz/ Kościerzyny po Bory Tucholskie). Jesteśmy dwójką z dwoma labkami (3 lata i 5 miesięcy- spokojne, grzeczne, lubiące i przyzwyczajone do obecności dzieci) - szukamy od 5 października na tydzień lub dłużej- najchętniej domku, żebyśmy innym Gościom nie sprawiali kłopotu, gdy psy szczekną "od czasu do czasu". Może też być agroturystyka lub pensjonat- jeśli dwa psy nie sprawia kłopo...
    • Witam, szukam spokojnego, zacisznego, pięknego miejsca w Polsce, gdzie można zorganizować firmowy wyjazd integracyjny dla ok. 30-35 osób, oderwać się od codzienności, stresów i spędzić fajne chwile blisko przyrody. Znacie takie miejsca? Bedę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Ogrodniczka ;)
    • Witam, szukam domku z kominkiem na Mazurach dla dwóch osób /termin - wrzesień/. Z góry dziękuję za pomoc
    • szukam domku na mazurach w ww terminie, dla 2 osob!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się