spokojny

(15 wyników)
  • Witajcie dziewczynki! Być może mało kto mnie tutaj pamięta, byłam aktywna na forum przez krótki okres czasu – od marca do połowy czerwca, wtedy zamilkłam zniechęcona niepowodzeniami w starankach. Wracałam sobie poczytać, ale głosu nie zabierałam. A dzisiaj, 7 sierpnia, o godz. 7.10, zdarzył się mój prywatny cud. Miał wygląd dwóch tłuściutkich kreseczek. Zobaczyłam je w szóstym cyklu starań, niby nie tak długo, ale… No właśnie, w pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych ...
  • Witajcie kochane jakiś czas temu rozpoczełam wątek ... do trzech razy sztuka i UDAŁO SIĘ dziś był termin spodziewanej miesiączki a tu DWIE KRECHY!!!! Powiem wam ze najważniejszy jest luz. Przyznaję że nie mierzyłam temperatury rzadko obserwowałam śluz wyliczałam jedynie kiedy mniej wiecej jest owu. ale to było zabawne bo wtedy kiedy mi się wydawało że jest owu moj M byl strasznie zmeczony i nici z przytulanka wiec stwierdziałam ze od przyszłego miesiąca nawet liczyć nie będę a tu...
  • Cześć dziewczyny!! Chciałam sie podzielić z Wami moja radoscia a raczej wynikami bety!Własnie rano ja robiłam ,po poludniu odebrałm i moj wybnik to 2260!:) Według norm lab to 6-7 tydz. Dziekuję za wsparcie które dostałam i życze wszystkiego naj.... Zdrowych maluszkuów w brzuszkach:)
  • ja nie mam na nic czasu...hihi odkąd pracuje nie odwiedzam gina przepadły badania...ale cóż widocznie tak miało być nie w tym to może w nastepnym roku:) bede się ostro brac do starań:) pozdrawiam ten rok niech już minie bo nie był pomyslny dla mnie a wszystkim zafasolkowanym gratulacje:)
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- ------------------------------------------------------------------------------ -- w tym cyklu co zaszłam brałam clo były 3 pęcherzyki,więc istnieje możliwośc ciązy mnogiej,czy ze względu na branie tych proszków muszę iśc do lekarza wcześniej i wogóle kiedy,z pierwszym dzieckiem poszłam dopiero po 3 miesiącach. czy powtarzać test jeszcze raz,czy poczekać z wizytą u gina.
  • Dziewczyny, mam dwie krechy, wiem ze teraz trzeba czekac do szostego tygodnia na wizyte u gina i oficjalne potwierdzenie, ale chce zwariowac, bo podobno test nie jest to 100%? nie wiem czy mowic rodzince wszyscy wyczekuja na wiadomosc a ja nie wiem co im powiedziec-trzymac ich do szostego tygodnia, czy smialo mozna sie cieszyc? Jak myslicie blagam o pomoc.
  • Cześć dziewczyny, postanowiłam się z Wami podzielić tą wspaniałą wiadomością.Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski :) Staraliśmy się z mężem 2 lata po poronieniu, wcześniej też dwa lata się staraliśmy. Jestem szczęśliwa a z drugiej strony martwię się czy wszystko będzie ok. Cały czas czuję bóle w dole brzucha i zastanawiam się co to znaczy. Przesyłam fluidki!!!!!!!
  • Hej dziewczyny , udało się, udało się ... mam dwie kreski :-))) w drugim cyklu staranek udało się:-))) Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze (pierwszą ciążę poroniłam). Przesyłam Wam fluidki :-)))) zuzia
  • Dziewczyny. dzisiaj postanowiłam zatestować w 34 dc i o 7.30 zobaczyłam II kreski. Strasznie się boje, bo już raz miałam II kreski, a potem okazało się, że to była ciąża biochemiczna. Mam nadzieję, że tym razem bedzie to prawdziwa ciąża. Przy okazji może znacie dobrego lekarza w Warszawie (najlepiej na NFZ), bo dopóki lekarz nie potwierdzi nie będę spokojna.
  • Hura Hura:) Po prawie 5 miesiacach staran wczoraj zrobilam test i bylam w szoku:) Juz do lekarza sie wybieralam zeby sprawdzic czy cos ze mna nie tak a tu prosze. Wczoraj wybieralismy sie na imprezke do znajomych i po powrocie z pracy wzielam test i doszlam do wniosku ze zrobie na wszelki wypadek bo nie wiedzialam czy pozwolic sobie na drinka czy nie. Nasiusialam na patyczek i bylam pewna ze nic z tego. Myje sobie spokojnie zabki-test lezy na podlodze..az tu nagle zerkam a tam PRE...
  • obiecałam wam że jak potwierdzę u lekarza że jestem w ciązy to prześlę wam fluidki, no i byłam powiedział ze to 5-6 tydzień, więc łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
  • Ja również nieśmiało się dołączę do Tych szczęśliwych które zobaczyły w lipcu swoje dwie kreseczki. Do lekarz idę w przyszłym tygodniu, dam znać jak będę po wizycie.
  • Dziewczynki moj gin powiedzial ,ze nawet statystyki prowadzone w Stanach wykazuja,ze psychika ma olbrzymi wplyw na osoby ,ktore od jakiegos czasu staraja sie o dziecko i nic im nie wychodzi.Oczywiscie jesli sa zdrowe,bo jak nie to wiadomo ,musza eliminowac przyczyny.Wytwarza sie podobno podswiadoma bariera lekowa,ktora jest przyczyna niemoznosci zajscia w ciaze.Duzo kobiet po adopcji w ciagu roku zachodzi w ciaze.Moj gin uwaza,ze 60% zdrowych ,ktore nie moga zajsc to psychika.Ja ...
  • fluidy(9)

witajcie, podczytywałam wasze forum, nigdy na nim nie pisałam, ale widziałam, że macie zwyczaj wysyłania sobie pozytywnych myśli, gdy którejś uda się zajść w ciążę. ja ok. rok temu miałam zdiagnozowane pcos, cały czas brałam leki, a miesiąc temu po uzgodnieniu z gin-endo zaczęliśmy starania. i wczoraj zobaczyłam II na teście. udało się w pierwszym cyklu, dlatego wysyłam dużo dużo pozytywnych myśli do wszystkich pragnących dziecka ``````````````````````````````````````````````````...
  • Kochane,wciaz ta wiadomosc jeszcze nie do konca do mnie dociera!Wreszcie ujrzalam upragnione dwie kreski i choc drze na rowno ze stachu i radosci jestem tak szczesliwa,ze musialam sie Wam pochwalic!Dawno mnie tu nie bylo,ale to byla czesc mojego planu-przez miesiac zero internetu,termometr i wykresy do szuflady,testy owu do kosza,remont mieszkania i wszystko oprocz tematu"baby".Jak widac poskutowalo choc bylo prawie ponad moje sily.W poniedzialek mam wizyte u gina i probuje opanow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się