spokojny

(20 wyników)
  • Chciałabym wybrać się tam przełom lipiec/sierpień..z 9 mc córką..czy jest to spokojne miejsce? tak przynajmniej sugeruje internet.!
  • Mam do Was prośbe. Mało znam nasze wybrzerze a szukam oferty aby wysłać dwójkę dzieci z dziadkami n. morze. Jestem z W-wia więc najlepiej będzie jeśli to będzie okolice świnoujścia, miedzyzdroji, itp. Szukam małej, spokojnej miejscowości, wioseczki - chętnie wynajmę jakieś mieszkanko, domek. Może polecicie miejscowość gdzie byliście - aby było spokojnie i bez zbędnej komercji typu durne straganiki i inne fajerwerki. Są wogóle jeszcze takie miejsca ?
  • Witam! Szukam miejsca na wakacje z moimi dziećmi w lipcu. Najlepiej nad morzem, ewentualnie "inną wodą", raczej w kraju. Marzy mi się domek/apartament z aneksem kuchennym i oddzielną sypialnią. Trochę zieleni by się przydało. Wyżywieniem nie pogardzimy. I przede wszystkim - z dala od tłumów, ale blisko plaży! Czy są takie miejsca? Może ktoś zna i może polecić coś w rozsądnej cenie?! Będę wdzięczna za wszelkie sugestie...
  • Szukam domku nad morzem, najlepiej z 2 sypialnami, blisko plazy w spokojnej miejscowosci (żadna Łeba), plac zabaw dla dzieci - mam dwojke 3,5 l i 6 m niemowle. pierwsza polowa sierpnia na tydzien. moze ktos cos poleci.
  • Jaka spokojną miejscowosc na półwyspie polecacie na wypoczynek z dzieckiem.Myślałam o Kuznicy albo Chałupach,ale nigdy nie byłam w tych stronach,i niechce trafic na rozwrzeszczaną młodzież i dyskoteki.Jaki klimat mają te miejscowosci,polecacie na spkojny wypoczynek.
  • Witam! Proszę oinformację o ośrodku Eko-Sudomie niedaleko Kościerzyny.Może Ktoś podzieli się swoimi wrażeniami? Pozdrawiam.
  • czy znacie jakąś fajną kwaterę, w spokojnym miejscu w Poddąbie. szukałam w internecie i niewiele się pokazuje. Możecie również polecić mi inną spokojną miejscowość nadmorską i kwaterę? Pozdrawiam Dorota
  • Wybieram sie z dwójką małych dzieci do Santa Susany a dokładnie do hotelu Sun Royal i nie wiem czy potwierdzć rezerwacje bo podobno na plaży zaraz po wejściu do wody jest uskok na 1,5 m i niewiem czy ta plaża jest w miarę bezpieczna dla dzieci
  • Witam! Wczoraj bylam z coreczka w poradni immunologicznej-lekarka polecila nam pobyt w gorach -min 6 tygodni! Najlepiej Tatry-np Gliczarow gorny ...miejsce ciche spokojne z dala od tłumów... Moga byc oczywiscie inne miejsca....Czy ktoś z Was był tak długo- chodzi mi tez o cenę...No i jako takie warunki-córkę wyślę z babcią.Wiec zeby mialy łatwy dojazd do jakiegoś lekarza w razie zachorowania małej... dziekuje za wszytskie rady pozdrawiam Ola
  • Wybieramy się w sierpniu do Karwieńskich Błot z 4-latką. Czy ktoś może był tam kiedyś bądź właśnie się wybiera? My byliśmy w zeszłym roku w czerwcu, więc przed sezonem, ale na innej kwaterze. Nie wiemy za bardzo, jak tu wszystko wygląda w sezonie. Ale mam nadzieję, że będzie fajnie.
  • CZeść dziewczyny CZy któraś z was była może w tym ośrodku albo przynajmniej w Dąbkach? Szukaliśmy z Grzesiem spokojnego miesjca z fajnym zapleczem i z fotek wygląda to na fajne miejsce. Zależy nam na spokojnych wakacjach, zwłaszcza, ze Basia będzie jeszce mała i musi mieć raczej spokój a nie tysiące ludzi przy sobie na plaży. Może któraś z was tam była? Mam nadzieję że tak bo jedziemy tam w ciemno. Pozdrawiam i liczę na was Monika
  • wybieramy się tam z dziećmi, czy ktoś mógłby nam coś powiedzieć o tej miejscowości,. tj.: czy spokojna, czy jest gdzie spacerować, czy plaża jest ładna, czy jest tam las? Będę b. wdzięczna za informacje.
  • Poszukuję namiarów na noclegi w Pogorzelicy lub Niechorzu.Pozdrawiam Dorota
  • czy ktoś z Was tam był, czy idzie tam wypocząć?
  • Prosze o informację gdzie wg Was znajdziemy najlepsze miejsce na wczasy z dzieckiem. Chodzi mi głównie o miejscowość z ładną plażą, dużą ilością deptaków (spacery z wóżkiem), cicha i spokojna okolica (hotel, pensjonat, itp), wyżywienie min. 2 posiłki dziennie! Będę wdzięczna za naprawdę rzeczowe propozycje!
  • Poszukuję sprawdzonego miejsca dla rodzinki z małym brzdącem - 9 miesięcy. Głównie zależy mi na spokojnej miejscowości.
  • Witam! Szukamy jakiegoś fajnego miejsca na wakacje z naszym synkiem (będzie miał wtedy 11 m-cy). Na początku myśleliśmy o Juracie albo Darłówku a teraz zastanawiamy się nad Jastrzębią Górą. Czy jest to ciche, spokojne miasteczko czy raczej hałaśliwy kurort? A może coś po środku? Przejrzałam wszystkie wątki o Jastrzębiej ale niczego nie znalazłam. Szukamy czegoś w miarę spokojnego (ale nie bez przesady ;-), raczej głośne ośrodki typu Łeba czy Władysławowo odpadają. Był ktoś w Jastr...
  • Właśnie wróciliśmy po 2- tygodniowym pobycie z dwuletnią córeczką. Było super i polecam wszystkim rodzicom Chłapowo. Po przyjeżdzie byliśmy trochę rozczaarowani bliskością głównej ulicy(mieliśmy pokój z balkonem od strony głównej drogi Władysławowo-Karwia).Jednak był to jedyny mankament, zresztą nie było tak żle, poza tym pokój od strony północnej jest niezastąpiony pdczas upałów. Mnóstwo zabawek+ baseniki dla dzieci w każdym wieku, wszyscy goście z dziećmi, więc Maja była zachwy...
  • Witam, w lipcu jedziemy nad morze, czeka nas 8-9 godzin jazdy z prawie dwulatkiem. Interesuja mnie Wasze doswiadczenia w tym temacie. Zastanawiam sie, czy jechac w nocy, czy lepiej w dzien ? Czy w nocy uda nam sie przejechac cala droge bez postoju ? Czy dziecku nie bedzie niewygodnie spac w foteliku cala noc ? Nigdy tak daleko z synkiem nie jezdzilismy, co najwyzej 2 godziny samochodem, zawsze byl grzeczny i spokojny, z reguly zasypial. Ale 8 godzin ... nie wiem jak to zaplanowac:(...
  • Poszukuje fajnego miejsca na spędzenie urlopu nad Bałtykiem. Czy ktoś moze na podstawie doswiadczeń moze mi takowe polecić?Chodzi mi o miejsce pzryjazdne 2 letniemu dziecku. Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się