Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      spokojny

spokojny

(49 wyników)
    • Jak w temacie. Chciałbym spędzić urlop gdzieś wśród przyjaznych ludzi, którzy mają pasję, zajmują się czyms ciekawym. Albo gdzieś gdzie dzieje sie cos ciekawego, można coś zobaczyć, nie wiem - przyrodę, budowlę, galerię malarstwa, stare chałupy, wysoki brzeg, fajny zachód słońca. Chciałbym mieszkać najlepiej gdzieś z dala od uczeszczanych szlaków, najlepiej nad morzem albo w jego okolicy. Może zna ktoś jakąś agroturystykę, kwaterę, chałupę we wsi, leśniczówkę, it. które mogą przyjać turystów ...
    • Poszukuję spokojnej kwatery/domku dla mojej rodzinki która składa się z rodziców, 6letniego i 1,5rocznego bąbla który potrzebuje przestrzeni i bezpiecznego podwórka z placem zabaw. Pobyt planujemy na tydzień w terminie zeby zmieścić się między 1 a 19sierpnia. Proszę o pomoc!
    • Poszukuję noclegu w spokojnym miejscu dla dwóch osób ( w tym dziecko 7-letnie) nad polskim morzem.
    • Witam ! Szukam spokojnego miejsca w pobliżu morza, pokoje najchętniej z łazienkami i dostępem do kuchni dla 2 osób dorosłych + 3 letnie dziecko, na 2 tygodnie od 13 do 26 sierpnia. Pozdrawiam
    • Poszukuję apartamentu, bądź pensjonatu na wakacje w końcówce sierpnia na wyjazd z dzieckiem 6-cio miesiecznym w miarę spokojnej miejscowości, nie kurortach. Bardzo proszę o jakieś namiary.
    • Poszukujemy kwatery w miłym i spokojnym miejscu dla rodziny 2 + 1 (dziecko 4 latka) w terminie 20.07 - 30.07.
    • Witam!!! Poszukuje jakiegos spokojnego miejsca na wypoczynek z rodzina... Mozecie cos polecic sprawdzonego jakas kwatere domek chodzi mi zeby bylo nie daleko plazy . Szukam po internecie i juz wariuje od tych ofert! wiec prosze was o pomoc gdzie polecacie. Bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
    • Witam Poszukuję pokoju na sierpień (w pierwszej połowie) Dla 2 osób z 4 latkiem. Niezbyt daleko od morza, chętnie z placem zabaw w okolicy - województwo pomorskie
    • Witam, szukamy fajnego spokojnego (zadne wladyslawowo, leba, mielno)miejsca nad morzem(koniec lipca do polowa sierpnia) na tydzien dla 2 osob+2 letnie dziecko w przystepnej cenie. Fajnie by bylo gdyby do morza nie bylo dalej jak 15-20 minut spacerkiem. Ktos cos ciekawego moze polecic?? kozonik@interia.pl
    • Witam, szukam jakiejś spokojnej miejscowości nad morzem gdzie można wypocząć ale nie zanudzić się jednoczenie. Byliśmy we Władysławowie i w Międzyzdrojach, teraz wolimy coś spokojniejszego bo jedziemy z dzieckiem. Macie może jakieś sprawdzone miejsca?
    • Witam Szukam bardzo małej i bardzo spokojnej miejscowości, wsi nad morzem. Im mniej ludzi a bliżej do morza tym lepiej.Jeśli ktoś może mi polecić jeszcze kwaterę w takim miejscu to będę bardzo wdzięczna ;)
    • Witam szukam jakiejś spokojnej miejscowości nad Bałtykiem 1 Interesuje mnie rejon od mierzei wiślanej przez mierzeje helską oraz brzeg Bałtyku najdalej do Łeby!! czyli ten rejon trójmiasta mówiąc krótko 2Interesuje mnie jakaś spokojna miejscowość żeby było jak najmniej tłumów. Żeby to nie był wielki turystyczny moloch. Ni musi posiadać jakieś wielkiej rozbudowanej infrastruktury turystycznej. Chodzi mi o mała wioskę na weekend no żeby jakaś tam smażalnia ryb była i piwko można gdzi...
    • Może polecicie jakieś przyjemne miejsce na urlop 10-dniowy w lipcu (w dowolnym terminie) dla dwóch dorosłych osób z psem. Odpadają miasta, szukamy raczej mniejszej i spokojnej miejscowości, oczywiście z szeroką plażą, która nie musi być oddalona o 25 m od lokum - lubimy spacery. ;)
    • Poszukuję na lato cichego i spokojnego miejsca dla rodzinki 6-osobowej. Może ktoś poleci mi takie miejsce w zachodniopomorskim. Domek letniskowy, studio lub apartament 3-pokojowy najbardziej by nam odpowiadał. Dobrze by było aby do plaży też było niezbyt daleko.
    • Jak w temacie. Kto może niech poleca właśnie takie. Wybieram się na WYPOCZYNEK z małym dzieckiem i nie mam ochoty przeciskać się przez tłumy rozkrzyczanych małolatów na ulicy oraz na plaży. Dzięki.
    • Najlepiej jak najbliżej morza.
    • Podpowiedzcie która z tych miejscowości jest większa? w której się więcej dzieje. chce jechac z 3,5 letnią córeczką?? i chcę by było stosunkowo spokojnie ale i by coś się działo, by było co zjeść, gdzie na piwko pójść?? bo nie byłam ani tu ani tu i już sama nie wiem co wybrać ;/
    • Błagam - doradźcie coś. Wybieramy się nad morze pod namiot ( ja i dwoje dzieci). Nie chcemy żadnych straganów, stoisk, dyskotek, gwaru. Niestety do tej pory jeźziliśmy do tzw. molochów i nie wiemy gdzie udać się tym razem. Interesuje mnie wasza opinia:)) Najlepiej żeby było niedaleko( do 15 km) jezioro ze sprzętem pływającym, najlepiej rzeka wpływająca do morza na plaży, cisza i spokój :))) W grę wchodzą z tego co się zorientowałam: -Chałupy -Kuźnica -Przebrno -Piaski -Dębki ( nie Dąbk...
    • Witam. Chciałabym we wrześniu wyjechać w końcu nad upragnione morze, bo juz mi sie przejada wędrowanie po górach (bez obrazy... kocham góry, ale urozmaicenie też sie przyda ;)) Czy znacie jakieś niewielkie mieściny, gdzie mogą się zatrzymać dwie osoby (chociażby pod namiotem), a gdzie we wrześniu nie bedzie zbyt wielu turystów? zależałoby Nam raczej na spokojnym spędzeniu kilku dni po całej nocy jazdy nad morze... Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie z południa! :)
    • 1. Blisko morza 2. Nie zależy nam na łazience w pokoju, ważne, żeby było niedrogo (30zł maks) 3. Myśleliśmy o Dębkach, ale nie jest to ostateczna decyzja. Chcemy pojechać w środkową lub wschodnią część wybrzeża. Proszę, pomóżcie! Wszystkie oferty w necie są od 35 w górę. A biednych studentów nie stać :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się