spokojny

(14 wyniki)
  • ....wszystkim dziewczynom z tego wątku! podglądam Was i podziwiam naprawdę! Życzę Wam spokojnych świąt, żeby każda z Was zobaczyła swoje upragnione dwie kreski ;o)3 lata temu byłam na tym forum, a teraz mam wspaniałą dwójkę - Wam też tego życzę. pozdrawiam kasialu
  • Drogie dziewczyny, wiekszosc z was pewno pamieta moje problemy sprzed kilku miesiecy, decyzje o powrocie do poslki, rozpoczecie leczenia po bardzo zlych diagnozach w kanadzie i wreszcie jestem w 9 tygodniu ciazy. czuje sie okropnie zle , mam mdlosci , wymioty, cale moje zycie podporzadkowane tej kruszynie we mnie ale radosc wielka choc naprawde nie moge ciagle w to uwierztc ze zostane mamusia . nie powiem wam , nie zalamujcie sie bo ja sie juz zalalmalam kilka razy i bylma przek...
  • Bardzo długo nie było mnie tutaj (byłam raczej milczącą czytelniczką). Leczyłam się około 5 lat, jestem po pięciu inseminacjach, trzech in vitro (FSH w okolicach 8-16, mimo stymulacji maksymalnie 3 pęcherzyki)). Po tylu nieudanych próbach stwierdziliśmy, że nie ma sensu dalsze leczenie, skończyliśmy z mężem kurs rodziców adopcyjnych i spokojnie czekaliśmy na dzieci. No i niespodzianka - jestem w ciąży naturalnej, w tej chwili to już 12 tydzień. Opisuję moją historię, bo wierzę, że wielu...
  • Kochane dziewczyny! Dziś rano po długiej rozmowie z mężem podjęliśmy ostateczną decyzję co do naszej przyszłości i dziecka. Znacie w miarę dokładnie moją walkę o dziecko i wiecie, jak kończą się każde kolejne próby. Efekt jest taki, że wydaliśmy (na darmo) kupę pieniędzy, straciliśmy masę czasu, nerwów i zdrowia. Ja nabyłam się poważnej nerwicy, miewam ataki serca (tylko w ciągu ostatniego tygodnia 2), nie śpię, nie jem, całe doby przesiaduję albo w internecie albo w medycznych ks...
  • Witajcie, Podczytywałam to forum od 4 lat, czasem pisałam. Przestaławałam co chiwlę wierzyć, potem znów wierzyłam. Zastanawiałam się czy na pewno chcę (mam teraz 38 lat), czy na pewno będę w stanie wychować..... Odpuszczałam sobie, ale zaraz znowu pojawiała się ta nieumierająca chyba nigdy nadzieja. Wyobrażałam sobie życie bez dziecka. Planowałam co będę robić, czym będę się zajmować. Jakoś dało się to wyobrazić... No a teraz od 4 tygodni jestem w ciąży. Ciągle nie dowierzam, trochę oba...
  • Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom zycze wspanialych, cieplych Swiat Bozego Narodzenia. Niech te Dni przyniosa Wam duzo radosci, sily i nadziei na caly Nowy Rok.
  • Dziewczyny, STAŁ SIĘ CUD!!! Równo po 3 latach starań udało mi się zajść w ciążę naturalnie !!! Miałam wcześniej 3 IUI, pełną diagnostykę (laparo-, histeroskopię, HSG)- wyniki OK. Przyczyna była u mnie więc do końca nie rozpoznana. Lekarka sugerowała, że powód tkwi zapewne w mojej psychice. I chyba rzeczywiście. Przed wakacjami totalnie wyluzowałam, miałam plan podejść na jesieni do invitro. Odstawiłam wszystkie lekarstwa (brałam tylko bromek) i pojechałam na 2-tygodniowy urlop....
  • Dziewczyny, przedwczoraj dwie kreseczki, wczoraj beta 292! Jestem taka szczęśliwa!!! Cykl na clo + pregnyl. Hurrraaaa!!! :) Przesyłam fluidki ********. Pozarażajcie się wszystkie :) Buziaki i dzięki że jesteście!
  • Witam dziewczynki, od ponad 2 lat sledzę wasze forum ale brakowało mi odwagi na podzielenie się z wami moimi problemami, których było mnustwo. Zacznę może od tego iż mam policystyczne jajniki, hiperprolaktynemię, guzki na tarczycy, strome tyłozgięcie macicy, malutnie endo, zero miesiączki samoistnej, cykle bezowulacyjne itp itd. Leczenie tak naprawdę trwało 8 miesięcy u dr. J. Przybycienia. Staraliśmy się o dzidzie 1,5 roku zanim do niego trafilismy (25.02.2006 I wizyta, 27.11.200...
  • czytam to forum w ukryciu, śledze i przeżywam Wasze losy, od niedawna zaczelam szukac nawet porad. znajduje bratnie dusze boruykające się z tym samym problemem, co ja...ale nie chce pisac o smutkach i rozterkach jakie nami targaja.bo dzis bylam w laboratorium zbadac krew....i wszyszlo ze TAKKKKK, BEDE MAMA!!!!i chce WAm powiedzieć że za wszystkie bedę trzymać kciuki, gorąco myślec, i przesyłać fluidki fasolkowe***************************************. wiem ze moja droga nie jest nawet w ...
  • Jednak jestem w ciąży! Według gina od ostatniej miesiączki licząc to 5 tydzień;-) Udało się, i mam nadzieję że szczęśliwie zakończę te 9 miesięcy i wszystko dobrze się ułoży. Życzę wszystkim starającym się koleżanką z tego forum abyście wkrótce mogły również się pochwalić tym cudem, wysyłam wam mnóstwo fluuuuuiddddkóóóów, łapcie i szukajcie małych boćków bo one przynoszą szczęście!!!
  • Chcialam pocieszyc Dziewczyny,mam 31 lat i rok skutecznie staralam sie o dziecko-wyniki byly oK.Dzisiaj ujrzalam 2 krechy! Nie traccie nadziei!!!!
  • dziewczyny dzisiaj rano zrobilam test w 29dc i mam 2 kreseczki.Po ponad roku staran sie udało w cyklu w ktorym nie liczyłam dni i nie zwracałam uwagi na to zeby sie kochac w "te" dni.nie qwierzyłam w to ze psychika ma tak ogromne znaczenie. Pozdrawiam wszystkie. Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
  • Witajcie Dziewczyny!! Chciałam się z Wami podzielić tą nowiną - przed chwilką zrobiłam test od Ewy ( mam nadzieję, że się nie myli...) i wyszły grubaśne dwie krechy!!!Ja sama nie potrafię jeszcze w to uwieżyć!!Całkowicie naturalnie i bez pomocy nawet jakichkolwiek środków!!Przy wrogim śluzie i zatkanym jajowodzie!!!Kobiety - WSZYSTKO NA TYM ŚWIECIE JEST MOŻLIWE - NAWET CUDA!!!!!Dzikuję Wam za to, że mnie podtrzymywałyście na duchu przez cały czas walki i zawsze służyłyście dobrą,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się