spokojny

(29 wyników)
  • tyle ostatnio o pasozytach przewodu pokarmowego, że troche sie nakreciłam, dwie noce pod rzad Igorek spal niespokojnie, budzil sie, kopał nozkami, odkrywał, popłakiwał, wczoraj juz było ok, ale dzis widze, ze znowu nie spi za dobrze, do tego w kupce pojawił sie sluz - niczego innego na szczescie nie zauwazyłam, zbiegło sie to ze zmiana mleka z Bebilonu Pepti na Junior ale pierwsza niespokojna nocka była dzien przed wypiciem nowego mleka, sluz tez, poza tym narazie pije je ra...
  • Sluchajcie no normalnie nie wiem juz co zaradzić, ale moj Tymek tak strasznie rzuca sie po godzinie, dwóch od zasnięcia,że trzeba mu łożko okładac poduchami, bo obawiamy się,że spadnie z niego. Poza tym zmienia pozycje spania, zwisa głową w dół z łozka, przesuwa się, miętosi poduszki, przekręca się z boku na bok,,,, co to może być???? Odrzucam robale i inne tego typu sprawy, bo dziecko mam przebadane w kazdą stronę... więc czemu tak niespokojnie śpi , i zaczyna się to z godzine, dwie od z...
  • NIESTEY na filmiku NIE jest moj synek :)))) Tymek ma juz dosyc dlugie wlosy, poniewaz nie pozwala sie nawet zblizyc z nozyczkami chcialam poszukac jakiegos instruktazu dotyczacego metod obcinania i znalazlam taki filmik, jestem w szoku, bo moje dziecko w zyciu nie chce byc takie spokojne nawet kiedy ja chce mu podciac wlosy a co dopiero u fryzjera, niesamowity jest ten chlopczyk z filmiku:) A moze tylko moje dziecko to taki dziczek? moze Wasze tez takie spokojne i ten filmik to nic n...
  • Dziewczyny Kochane, zaczynam sie martwic, ogolnie jakas schiza mnie dopada ostatnio ale moze opisze co mi lezy na sercu: Nasz synek ma 3 miesiace, od poczatku mial kolki ale juz mu przeszły ( lub tak mi sie zdaje), teraz jedyny kłopot jaki mamy z nim to wypróznianie się, bo jak sie nie załatwi choć raz dziennie to strasznie się pręzy i widać, żę chciałby zrobić kupę i teraz mój problem , Tymek zasypia ładnie zaraz po kąpieli i jedzeniu okolo 19-20, ale przebudza się tak co 2-3 godziny (...
  • jednak jedziemy, młody jakby lepiej ( w razie W mamy receptę na antybiotyk), młoda dziś już miała niełą korbę bo poczuła się lepiej ( choć płacze w nocy piątka prawa dolna chyba się dziś wykluje) a ja nie mogę dotknąć nosa tak mnie boli od wycierania. Ale jedziemy. A Wam życzę zdrowych przede wszystkim, rodzinnych i spokojnych świąt. Do zobaczenia i napisania po:)
  • od tygodnia mala co noc budzi sie o tej samej porze i poplakuje przez jakies 15 min. Zasypia o 21 a o 23 zaczyna sie : rzuca sie z boku na bok, marudzi i placze , Staram sie ja obudzic (bo moze to zly sen) a ona w placz, kontaktuje bo oczy otwiera wiec pytam, czy ja cos boli, mowi ze nie i wpada w placz. Wije sie i kreci. CO TO MOZE BYC? Co to moze byc-- 24.09.2010 - nowy etap - Przeprowadzka
  • rodzinnych Swiat - a to są dla Was choinki ^^^^^^^^^ :) Kochane moje juz sie pakuje, tzn jestem w proszku a wczesniej rano wyruszamy w podróz do rodziców. Będe tesknic ! Internetu to raczej nie bedzie, chyba ze nielegalnie z komórki się starego połącze i chyba tak zrobię :) Szczesliwych chwil w gronie Najblizszych i tych dalszych- kazdemu wedle dobrego zyczenia. Sciskam Was wszystkie mocno i każdą z osobna. Do miłego!
  • Spokojnych i zdrowych Świąt dla lipcówek i ich rodzin:) Wcześnie zaczynam składanie życzeń, a to dlatego, że juz jutro rano wyjeżdzam w rodzinne strony i zamierzam świętować z dala od sieci. W zwiazku z tym już dzisiaj życzę Wam drogie lipcówki i Waszym rodzinkom zdrowych pogodnych Świąt, duzo wypoczynku i relaksu, pysznego święconego na stołach (opychajmy się bez wyrzutów sumienia - za rok będziemy na diecie),pięknej pogody, długich spacerów w promieniach kwietniowego słońca i u...
  • wypoczywania w gronie rodziny,smakołyków na Wigilijnym stole, mnóstwa prezentów i spełnienia wszystkich marzeń życzą moderatorki.
  • www.nida.com.pl/ stronka informacyjna www.youtube.com/watch?v=dc9DHGkxFnA filmik ze spływu
  • Do 2giej się krzątałam,po 6tej pobudka- czekam na nalesniki Jasio z Julkiem robia,mam zamiar sobie dodac nielegalnej Nutelli chociaz miałam pościć,no ale i wzmocnic sie trzba bo cała lista nieugotowanych potraw przede mną. Spokojnego,dobrego dnia Kochane!
  • witam mamy, chciałam się zorientować, czy ktoś też tak ma tazn. mój synek często podczas snu (głównie w nocy) bardzo intensywnie przewraca głową na boki, nie przebudza się raczej (chociaż czasami mu sie to zdarza), wygląda jakby miał koszmary, pytałam neurologa, ale mówił, że tak może być, jednak cały czas mnie to męczy, jak tam Wasze dziaciaczki?
  • kurcze czasem spokojnie mysle sobie,ze wsz bedzie dobrze,ze dbam o siebie o maluchy i jestem dobrej mysli. Potem przypadkiem natkne sie na cos w necie i zaczynam myslec...boje sie o te moje maluchy. Boje sie jak lepiej sie czuje czy wsz ok, boje sie jak ich nie czuje czy wszystko u nich dobrze( gdzie rozsadek mi podpowiada,ze na pocz 16 mies nie musze czuc konkretnych ruchow.. wiem wiem ale...) po cholere dopuszcza czlowiek zle mysli?? jestem z tym sama?
  • Moje dziecko ma rok ale zęby tylko cztery, za chodzenie się nie bierze a waga piórkowa 8,3 kg.Do tego ostatnio odmawia jedzenia. Ma ktoś tak?
  • ... rano wyruszamy na lotnisko i od 12.40 bedziemy juz na Polskiej ziemi :) i wracamy dopiero w styczniu! Licze na obiecane spotkanie we Wroclawiu, odezwe sie na forum jak bede miala jak i 'omowimy' szczegoly. Tymczasem zyczcie nam spokojnego lotu. Pozdrawiam!
  • Dzień dobry w ten mglisty dzień. Dzisiaj piątek weekendu początek :D Miłego dnia Wam życzę. U nas dziś intensywny dzień, bo o 17 warsztaty jesienne rodzic i dziecko :)
  • Pyszna i pachnąca, może ukoi mój wściek;/ Gosia ma anginę;/...więc wyjazd do Warszawy odwołany...dobrze, że biletu nie kupiłam, bo bym gryzła ściany ze złości... Która to ostatnio pisała, że jak coś zaplanowane, to na 100% choróbsko będzie... Dobrze, że jestem zdania, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.... A poza tym, m mnie znowu wkurza, jeeeju....czemu ja nie jestem z jakąś babką zajefajną w związku;), byśmy sie znały jak dwa łyse konie ...i spokój w rodzinie by by...
  • Dziewczyny co sie dzieje...? sprawa ma sie tak, bylismy dzis z Tymkeim u znajomych ktorzy maja dom kolo lasu, poszlismy po obiedzie na dlugi spacer, tymek ogladal drzewa , pozniej zasnal, ogolnie caly dzien mial taki halasliwy, byly dwie 3 letnie dziewczynki ale nie wygladalo na to,ze jest zmeczony czy przestraszony, wrocilismy do domu troszke pozniej niz zwykle , poolozylismy spac , cala procedura taka sama: kapanie , jedzenie, usypianie tylko wszytsko przesuniete o godzine... i sie za...
  • Chciałam się podzielić z Wami radością, że dziś widziałam na USG moje dzieciaczki. Drugi raz będziemy mieli bliźniaki. :-) Rzadko się udzielam na forum. ale często Was podczytuje. Ostatni czas próbuje jakoś przeżyć bo wiecznie jestem słaba, albo mam mdłości. Ale dziś fruwam. :-)
  • Ale mieliśmy noc...ok 1 w nocy Oliwka obudziła się z potwornym płaczem,była cała rozpanone(zmierzyłam tem,było 39,1),a za chwilę miała odruch wymiotny i nie mogła złapać oddechu:( boże co mysmy orzeżywali,Ja od razu dzwoniłam na pogotowie,a maż w tym czasie uspakajał małą. Oczyiście ne odbyło sie bez lekkiej awantury przy wzywaniu pogotowia,bo dyspozytorka chyba miała złą noc i czepiała się wszysktkiego. Naskoczyła na mnie że jak dziecko ma gorączkę to się ją zbija,owszem ale sk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się