Forum Regionalne Śląskie Silesiana
ZMIEŃ
      szanowany

szanowany

(7 wyników)
    • Mojym belfrym historii by tyn facet być niy mog wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/szanujcie-powstancow-slaskich-historyczny-spor-por,1,5282575,wiadomosc.html
    • www.e-sosnowiec.pl/index.php?dane=tygodnik&id_tyg=499&num=1 Jo by ich szanowol, ale muszom isc na dystans, pra.
    • bo te forum ma szanse na rozwoj. Pyrsk! Arni
    • Krytykowac umiecie kogos lebry ,a sami nie widzicie co u was sie dzieje. W polsce funkcjonuja obozy pracy gdzie polaczki wysluguja sie amerykanom. Zamykaja w nich ludzi ktorzy za grosze musza pracowac dzie w dzien po 16 godzin,aby wyzywic swoja biedna rodzine.Deptacie ludzka godnosc.Grozicie zwolnieniem to tak jak komus dac kule w lep.Smierc materialna = smierci fizycznej.Chcecie aby was szanowano ?? jak wy samie siebie nie potraficie szanowac. Gorole raus Niechcemy was na Slask...
    • Deutsch sprechen verboten 1943 wurde Christian Skrzyposzek in der oberschlesischen Stadt Königshütte (Chrozow) in eine verworrene Welt hineingeboren. Es war Krieg, und der polnische Vater konnte bei der Geburt nicht dabei sein. Ihn hatten die Nationalsozialisten kurz vorher ins Konzentrationslager gebracht. Die Mutter, eine Deutsche, war auf sich selbst gestellt. Als der Vater mit seinen schrecklichen Erinnerungen und Erlebnissen zurückkehrte, durfte im Haus nicht mehr Deutsc...
    • silesia26.fm.interia.pl/t1.jpg silesia26.fm.interia.pl/t2.jpg
    • Ty jestes naprawde bardzo "OBIEKTYWNY" skasowałes wszystkie moje posty natomias Oblegi niejakiego Tomka oraz jego wulgarne epitety Tolerujesz i to ma byc Obiektywny Administrator Forum Silesiany??? wydaje mi sie ze ty nalezysz tez do tej "SITWY" Pit,Tomek,Leki,Harzezyk,i inni "Tomek w Silesianie to Szczupak "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się