Forum eDziecko eRodzice Życie rodzinne
ZMIEŃ
      szanowany

szanowany

(6 wyników)
    • Słuchajcie, bo mnie już to zaczyna wkurzać. Wiem, że problem musi tkwić we mnie jeśli pewne sytuacje się powtarzają to ja cos źle robię. Np w pracy mówię szefowi, że przepisy są takie i takie więc wg mnie nie ma prawa robić tego i tego. On nie robi tego przez np miesiąc a potem znowu robi, albo bagatelizuje moje słowa od początku jako nieistotne. Dopiero gdy po wielu miesiącach moim po cichu staraniem udaje się dostać oficjalne pismo z jakiegoś Urzędu, z oficjalnymi pieczątkami, który ...
    • Pod koniec sierpnia mija nasza ...o rany 18ta rocznica ślubu. Mam 38 lat, dbam o siebie, podobam się facetom, no właśnie- a ja potrzebuję zainteresowania ze strony męża. Uczucia, miłych gestów, ciepłych słów i przede wszystkim szacunku i poważania w oczach męża...tego mi brak. Patrząc z perspektywy czasu, chyba nie udało nam się stworzyć fajnego ciepłego domu wypełnionego miłością. Co się dzieje z ludźmi z upływem czasu? Przecież na początku o siebie zabiegamy, chcemy spędzać ze sobą każdą wo...
    • Witam, Mam 20 letniego brata-studenta, który z domu zrobił sobie hotel, a z rodziców obsługę. Wiadomo, że rodzice - zwłaszcza mama - muszę zaprzestać prania mu, prasowania, dokarmiania, ale brat zaraz uderza w ton, że się na nim mszczą i, że wypowiadają mu wojnę. Pewnie dobrze byłoby, żeby się wyprowadził, bo pozna życie (odpowiedzialność za płatności, za własne żywienie etc.) i mama nie musiała by się martwić jego późnymi powrotami czy nieodpowiedzialnymi zachowaniami, ale on...
    • Mój problem dotyczny rodziców -a raczej matki. Jestem w ciąży z moim narzeczonym (niestety wpadka, a mówili ze tabletki to 100% skuteczne :), aczkolwiek dzidzius oczekiwany i kochany juz), mieszkamy razem, w planach ślub, (stwierdziliśmy, że przez dziecko, nie będziemy przyspieszać faktu), został mi ostatni rok studiów. Problem w tym, że nie chcemy chrzcić dziecka. Uważamy z narzeczonym, że wszystkie sakramenty niezależnie od wyznania powinny być przyjmowane świadomie i osoba której jest udzi...
    • Mam probelm z 14 letnia córka która nie nas rodziców. Jest opryskła, przeklina do nas, furiatka. Mozna by powiedzieć ,że niczego jej nie brakuje. Kiedy o cos poprosi to predzej czy pózniej dostanie. Nie jest tak ze tupnie i juz ma. Dodatkowo ma korepetycje, ponieważ niezbyt dobrze sie uczy. Problemem jat jej zachwanie wobec nas rodziców. wczoraj była np taka sytuacja: Przyszła do mnie i spytała czy pojedziemy do sklepu bo chce sobie kupic jaks bluzke . Odmówiłam , przysła po 10...
    • Od kąt wyjechaliśmy za granicę mój narzeczony zaczął mnie strasznie traktować z byle powodu awantury które kończyły sie wyzwiskami,rzucaniem przedmiotami a nawet kilka razy mnie uderzył.Jak wyjeżdzaliśmy nie mieliśmy dzieci fakt faktem nie było łatwo z powodu braku dobrej pracy ale podołaliśmy.Teraz mija 5 lat mamy dwoje dzieci,wspólny dom a on ma dobrą pracę i mimo wszystko że jest niebo lepiej on czasami wraca do swojego podłego zachowania tak 1-2 w miesiącu.Nie mogę już tego znieść j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się