Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      szanowany

szanowany

(15 wyników)
    • nie tyle mam na mysli Wasze partnerki, z którymi żyjecie, ale koleżanki, znajome, byłe kobiety - dzisiejsze kobiety w ogóle?
    • Co sądzicie Panowie o Kobiecie która sie nie szanuje ,ktora z lekceważeniem traktuje swoje ciało?Często robi to publicznie - dla mnie to jest pewnego rodzaju ekshibicjonizm, czyli czerpanie zadowolenia z obnażania tego, co ze swej istoty jest intymne.Nie można się dziwić, że pozwolenie na użycie siebie jako pewnego rodzaju rzeczy, ot tak, jak w agencji towarzyskiej, nie może być przeżywane przez kobietę jako uczynienie jej kimś godnym. Nie pomaga powoływanie się na miłość. To jest niest...
    • Pytanie czysto hipotetyczne do panów. Masz koleżankę z którą niezobowiązująco flirtujesz. Miło wam się gada, ale nie robisz nic, by znajomość rozwinąć. Ona widząc to myśli sobie, że nie jesteś zainteresowany, albo masz inne powody, więc też nic nie robi. W pewnym momencie widzisz, że znajoma jest jakby przygnębiona. Trwa to parę dni. Zaczynasz się zastanawiać co się dzieje. Chcesz ją pocieszyć, chcesz znowu by była uśmiechnięta. Martwisz się i jest Ci przykro, że taki ma nastrój. Rozma...
    • a dla oczyszczenia atmosfery, rozładowania złych emocji, dodania sobie wiary we własne możliwosci, odreagowania na zły dzień, na kiepski biznes, na korki,za ten przytyk sprzed miesiąca, i za to wyimaginowane obrażenie,na imprezie u Miśków dwa lata temu : - zaczepnie rozpocznie agresywną rozmowę; - z góry założy, że kłótnia będzie dobrym przyczynkiem, - poszuka jeszcze kilku szczegółów aby dodać sobie animuszu.... i z lubością przy akompaniamencie wyzwisk, obelg,rączką zaciśniętą w p...
    • Co myślicie o dziewczynach, które was podrywają mimo iż wiedzą, że jesteście z kimś w związku (z inną dziewczyną)? Chyba ich nie szanujecie ,co?
    • www.pardon.pl/artykul/6375/ogloszenie_zaplodnij_mnie_szybko_i_bez_zobowiazan
    • Mezczyzna ktory odchodzi od kobiety dlatego ze ona go nie szanuje, zdradza, nie kocha itd, jest w/g kobiet "ZLY" i koniec! Kobieta ktora odchodzi od mezczyzny dlatego ze on ja nie szanuje, zdradza nie koch itd, jest w/g kobiet "OFIARA" bo facet sie nie spisal jako mezczyzna, maz, partner. Dlaczego od kobiety nie wymaga sie zeby spisala sie jako kobieta, zona i partnerka ? Dlaczego kobieta nic nie musi. A na wszystko "zasluguje"? Nawet jesli nic nie robi, nie stara sie? Moze...
    • W wieku 28 lat związałam się z pewnym mężczyzną, do dziś dnia nie wiem czym mi zaimponował...po kilku miesiącach rozstaliśmy się ponieważ stwierdził, że mu nie odpowiadam. Po kilku dniach wrócił i przeprosił mnie za swoje zachowanie, że nie wie co się z nim stało i chce do mnie wrócić. Zgodziłam się. Minęło kilka miesięcy zamieszkaliśmy razem. Co jakiś czas wyprowadzał się ode mnie pod pretekstem, że to chyba nie jest to, że nie tak sobie wyobraża życie we dwoje. Wracał zawsze po kilku ...
    • Powody dla których facet przesypia się z eks dziewczyną pomimo, że ma nową (tą dla której ją zostawił). -nie szanuje jej, -nie układa mu się z nową dziewczyną, -ciągle coś czuje do byłej, -jest dupkiem Czy wszystko na raz. Pytanie kieruję oczywiście do facetów. Szczególnie do tych, którzy przespali się ze swoją byłą.
    • kilka dni temu pytałam i nie dostałam żadnej odpowiedzi.Może dzisiaj jakiś mężczyzna się wypowie? Chodzi mi o to,jak mężczyzna reaguje na to,że to kobieta zazwyczaj inicjuje zbliżenie? Czy szanuje taką kobietę? Mam na myśli nie jednorazową przygodę,tylko długotrwały związek(małżeństwo).To ja jestem stroną która inicjuje wsp.Mąż mówi,że jemu to odpowiada, ale mnie nie bardzo się to podoba.Co to może oznaczać?Nie pociągam własnego męża?Dodam,że tak było jeszcze przed ślubem,praktycz...
    • drodzy mężczyźni, proszę Was o radę :-) jestem od roku związana z pewnym mężczyzną. W zasadzie to ja jestem z nim, on traktuje naszą znajomość bardzo "luźno". I w tym tkwi problem, ja bardzo go lubię, szanuję, kocham... Nie było nigdy deklaracji dotyczących naszej relacji, boję się podjąć ten temat. Spotykamy się prawie codziennie, sypiamy razem, razem jeździmy na wakacje, dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie. Jestesmy dorośli, po 30 stce, spełnieni zawodowo. Brak nam "tylko...
    • co byście powiedzieli swojej super atrakycjnej córce która przechodzi burzę hormonów jest w wieku nastolatki 16-17 lat a koło drzwi kłębi się stadko napalonych małolatów? zagralibyście pozę w stylu co wolno a co nie czy raczej gadka jak rozmowa starszego kumpla z dziewczyną?
    • Mój "eksprzyjaciel", który po rozstaniu (oboje w związkach) dalej coś tam chciał.......ział straszną nienawiścią ukrytą pod złośliwościami i prowokacjami usilnie dawał mi do zrozumienia że mnie nie szanuje, w tym rzecz że to on mnie oszukiwał, sam nie był święty a ja mu wybaczałam. Nieważne. Przecież jeśli skończyliśmy to nie rozumiem jego zachowania......a jednak trafia do mnie bo totalnie stałam się oziębła dla mężczyzn. Dodam ze mamy po 25 lat. Nie odzywać się-wiem. Mimo to t...
    • Jaki jest męski odpowiednik tzw."szarej myszy" ? ps.1:kim jest właściwie "szara mysz"? ps.2:kto taką dziewczynę/chłopaka wpędza w mysią dziurę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się