szanowany

(9 wyników)
  • Uwazam ze kazde kulfony kreslone na Polskich barwach narodowych przez fanow roznych panow powinny byc bezwgledniei surowo karane.Wstyd czy ktos widzial takie bazgroly na amerykanskich sztandarach.
  • Wałbrzyscy DJe których szanujesz a których nie i dlaczego.
  • Czy zainstalowanie w Wydziale Komunikacji automatu wydającego numerki tak jak w ZUS na Grunwaldzkim, przekracza możliwości finansowe Starostwa? Czy może brakuje wyobraźni, pomysłu, chęci usprawnienia pracy i SZACUNKU dla CZASU PETENTÓW? Czy za NASZE PIENIĄDZE nie mamy prawa oczekiwać obsługi w przyzwoitych warunkach? Jeżeli nie ma innych warunków lokalowych i interesanci są skazani na obskurny, ciasny i zaduszny korytarzyk-to przynajmniej niech oczekują bez zbędnego BAŁAGANU.
  • może wybudować żelazobetonowe przystanki w tym mieście bo co postawią jakiś nowy to po tygodniu totalna dewastacja i dziury malować nie trzeba, sami pomalujemy ;)
  • Ostatnio Rozmawiałam Z Kolegami W Pracy Na ten Temat i Okazało Się Że Nie ma Takiego Chłopaka Który By Chciał na ŻONĘ Kobietę Po Przejściach... każdy Się zdeklarował że Dziewictwo jest wielkim skarbem w kwestii wyboru osoby na Całe życie... Nie jest wyznacznikiem ale... jest bardzo istotną "sprawą".......
  • Znacie jakies ciekawe lokale, gdzie jest choc kawałek niezadymionego pomieszczenia ? Wszedzie dym, szaro, bez saperki nie wchodz. Ciuszki po kilku minutach przebywania w knajpce przesiąkają smrodem, oczy szczypią, ochota na browar odchodzi .... Do mojej listy zaliczam: Pod Lwami (jedno pomieszczenie ale prawie ciagle zarezerwowane przez Japoncow) Pasadena (mały lokal ale jest czym oddychac) Pasaż (jedno pomieszczenie jest ale śmierdzi niemiłosiernie fajkami) Czekam na kolejne od Was
  • hej ostatnio czytałam na forum coś o subkulturach, popieram osobę, która poruszyła ten temat. Dlatego uważam, że nie możemy zniknąć całkowicie - łączmy się - jeżeli jest ktoś kto słucha metalu, rocka czy grung`u a czyta to forum to fajnie by było żeby się odezwał
  • KOMPONENT - trudne słowo pajacu Rząsowski! Chyba dla ciebie!
  • www.bykom-stop.avx.pl/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się