Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      szanowany

szanowany

(7 wyników)
    • "Nie jesteś od fundowania lasce drinków - niech widzi, że masz kasę, ale to jeszcze nie czyni cię od razu sponsorek każdej głupiej-blond przy barze, która ma ochotę na drinka. Niech sobie sama zakupi to porozmawiacie jak ludzie na normalnych zasadach. Podobnie z kinem czy wakacjami - niech ona dokłada swoją połowę, no chyba, że jest to aż taki 'prezent' z okazji rocznicy 5 minuty od pierwszego spotkania, imienin, whatever... " co o tym sądzicie ?? dla mnie facet stawiający i płacący to z...
    • Bez względu na nasze opcje i zamiłowania polityczne - szanujmy się nawzajem . Nie ubliżajmy sobie, nie szkalujmy nieznanych nam osób , nie krzywdźmy się nawzajem . Nie przystoi to nam - mieszkańcom naszego miasta . Szanujmy siebie oraz wymienanych kandydatów na prezydenta - Urbańczyka, Kozlowską, Szulik, Gołubowicza . To są porządni ludzie, którzy chcą coś dla miasta zrobić i zmienić. Moim zdaniem najlepszym z nich jest Roman Urbańczyk - co nie oznacza, że nie lubię pozostałych . ...
    • odpowiedzcie.....
    • Co się z wami dzieje? Jeden powie coś głupiego, drugi nie chce być gorszy, a ten trzeci udaje, że też jest mądry. Rozkręca się dyskusja o niczym, wraca atawizm obrzucania się odpadami i powszechne zadowolenie, że nazdałem wszystkim pozostałym. Lewicowiec wyzwał kogoś od radiomaryjców, katolik zwymyślał bliźniego komucha, ślązak nazdał gorolowi, bogaty nazdepnął biedaka, mocny dobił menela. Jeżeli tu przychodzicie, to mówcie o CZYMŚ. Naprawdę niewiele czytelnika obchodzi, że anon...
    • Czyli jak zagłosuje na kandydata PIS-u to radnym może zostać kandydat Samoobrony ? To genialne !!!!Wybieramy gościa z PIS-u a radnym zostaje gościu z Samoobrony. Czyli tak naprawdę to nie wiadomo kogo wybieramy. Czyli ktoś mnie potraktował jako "oddawacza głosu" Głosuje na osobę którą znam , szanuje........a mandat radnego dostaje człowiek którego mogę nie znośić. Wspaniałe rozwiązanie.To genialne.
    • Czy każdy Gorol mieszkający na Śląsku może wpisać narodowość śląska.I wtedy będzie już w porządku wobec ziemii śląskiej i Hanysy zaczną nazywać go Ślązak ? Bo jak tak to wszycy Gorole mieszkający na Sląsku szanujący tę ziemię wpisują narodowość śląska.
    • Udzielę korepetycji w zakresie szkoły podstawowej i gimnazjum w cenie 15 zł za godzine z dojazdem do zainteresowanych jestem studentka 2 roku Politechniki Śląskiej kontakt 0661576502 albo gg 1227247

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się