Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      szanowany

szanowany

(6 wyników)
    • Tygryska napisała w pewnym dłuuugim wątku: Ale żeby tak za czyimiś plecami szastać na prawo i lewo prywatną korespondencją? W głowie się nie mieści. Ale cóż, trzeba być po prostu ostrożnym. I Tygryska ma absolutną rację. Szanujmy prywatność drugiego człowieka. Udostępnianie komukolwiek fragmentów prywatnej korespondencji czy wręcz podawanie kontekstu czy danych z realnego świata bez zgody obmawianego jest czynem poniżej godności ludzkiej. To jest po prostu skur wy syństwo...
    • ....?
    • zbieram głosy na konkurs czy mogę liczyć na WAS ???? konkurs.canon.pl/index.php?s=1056 za każden głos z góry serdecznie dziękuję Aneta P.s za każden głos trzeba odesłać potwierdzenie narka :))))
    • Znajomy opowiedział mi kiedys, że stracił szacunek do swoich koleżanek, przez to,że wyjezdżały prawie co rok na zagraniczne wczasy nastawiając się z góry na erotyczne podboje w czasie urlopu i przelotne przygody z poznanymi tam facetami. Był zniesmaczony ich podejściem. Że się nie szanują. Równocześnie, opowiadał różne swoje przygody, np jak poznał będąc z kumplem w delegacji trzy panienki prawdopodobnie "zawodowe" i szaleli z nimi całą noc, a te dyskretnie naciągały ich na coraz drożs...
    • jestem ? ma firme, pracuje jak woł po kilkanascie godzin dziennie, kupuje mi nowe zabaweczki, ale zostawia sama calymi dniami ?-:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się