maggi26 17.09.03, 18:38 szukam agencji towarzyskiej w Poznaniu, w której można miło spędzić czas z panem: proszę o jakiś adres.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan Re: Poznań - agencje dla pań IP: *.protonet.pl 17.09.03, 18:43 maggi26 napisała: > szukam agencji towarzyskiej w Poznaniu, w której można miło spędzić czas z > panem: proszę o jakiś adres.... agencja "big cock 4U" Poznań ul.Niezabudki 162 Odpowiedz Link Zgłoś
maggi26 Re: Poznań - agencje dla pań 17.09.03, 19:13 dziękuję bardzo, na pewno zajrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Poznań - agencje dla pań 17.09.03, 23:07 Zahedan nie nabijaj się z tak poważnej sprawy;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi26 Re: Poznań - agencje dla pań IP: 62.244.148.* 18.09.03, 08:25 śmiejcie się, śmiejcie. Myslicie, że kobiety nie mają swoich potrzeb i fantazji? Ja nie szukam byle jakiego seksu, chce mieć jakość za pieniądze. A jeśli to dla Was powód do śmiechu to znaczy, że albo sami nie wiecie co to jakość albo jesteście dzieciaki. Oczywiście : albo jedno i drugie:) Hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Poznań - agencje dla pań IP: *.polastcyfrowy.pl / 10.100.6.* 18.09.03, 09:18 Gość portalu: maggi26 napisał(a): > śmiejcie się, śmiejcie. Myslicie, że kobiety nie mają swoich potrzeb i fantazji > ? > Ja nie szukam byle jakiego seksu, chce mieć jakość za pieniądze. A jeśli to dla > > Was powód do śmiechu to znaczy, że albo sami nie wiecie co to jakość albo > jesteście dzieciaki. > Oczywiście : albo jedno i drugie:) > Hahahaha. Taa... prawdziwa jakość, to jest z własnym, stałym partnerem, którego się kocha, a nie w agencji przez gumę... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Poznań - agencje dla pań 18.09.03, 14:13 maggi26 napisała: > szukam agencji towarzyskiej w Poznaniu, w której można miło spędzić czas z > panem: proszę o jakiś adres.... Czego to ludzie nie kupują. Miłą atmosferę... Odpowiedz Link Zgłoś