Dodaj do ulubionych

Randstad & Toyota

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:03
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze teraz aby dostac sie do Toyoty jest sie
zatrudnionym przez Randstad?? PRZECIEZ TO JEST STRASZNIE GLUPIE!!! W TOYOCIE
NA DZIEN DOBRY DOSTAJ SIE 1200ZŁ A W RANDSTAD 800ZŁ MIMO IZ CI PRACOWNICY
KTORZY PRACUJA PRZEZ RANDSTAD PRACUJA TAK SAMO JAK PRACOWNICY ZATRUDNIENI
PRZEZ TOYOTE. PRZECIEZ KAZDY WOLALBY ZARABIAC WIECEJ NIZ 400ZŁ MNIEJ;-( NIE
POTRAFIE TEGO ZROZUMIEC DLA MNIE TO JAKIS ABSURD...
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Randstad & Toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:05
      no a każdy pracodawca woli płacić mniej niz wiecje - chyba zrozumiałe
    • Gość: Gołota Re: Randstad & Toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 10:29
      To nie absurd... To Polska właśnie ;-)
      • Gość: mojaka Re: Randstad & Toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:25
        Przeciez randstad , liczyc znaczniej wiecej ni zarabai zatrudniony w toyocie,
        ale zatrudnienei przez agnecje pracy tymczasowej zwalnie pracodwaców z urlopóe,
        chorobowych i socjalu proste.
        • Gość: ja Re: Randstad & Toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 18:17
          I tu się mylisz, bo pracownikom tymczasowym za przepracowany miesiąc należy się
          awa dni urlopu. Niezależnie od stażu pracy.
          • Gość: oko Re: Randstad & Toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.10.06, 18:56
            To są pracownicy randstadu a nie toyoty i dlatego toyotę nic nie interesuje.
            • Gość: tojka Re: Randstad & Toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:46
              Wiem ,że się ależa dwa dni urlopu . Ale moja wypowiedź pisna była z z pozycji
              podpisującego umowę z agencjami pracy tymczasowej. Przecierz o urlop martwi sie
              agecja anie pracodawca który ja wyamuje. No i nie muszą się wiązać jakimiś
              umowami na stałe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka