nicalek 08.05.05, 13:51 Wybieram się do Hiszpanii z Triadą na 7 dni zwiedzania i 7 dni wypoczynku. Proszę o rady i sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.aster.pl 08.05.05, 21:35 Byłam w ubiegłym roku. Najpierw zamienili nam kolejność zwiedzania i wypoczynku, także najpierw był wypoczynek, a później zwiedzanie. Bez sensu. Hotel na Costa Brava beznadziejny - Lyons Majestic w Blanes, pamięta chyba czasy Franco, jedzenie marne, pokoje tragiczne, śmierdzi w nich chlorem z basenu - gorzej trafić nie można było. Rezydenci olewają wszelkie skargi. Inni trafili do lepszych hoteli, ale mnie Triada oszukała. W ogóle Costa Brava nie rzuciło mnie na kolana. Na wycieczkę fakultatywną do Barcelony z Triadą jechać nie warto. Mało się zobaczy, a ponadto namawiają na wizytę w oceanarium - kosztuje to kupę forsy i też nie warto!!! Do Barcelony najlepiej wybrać się samemu, tylko wcześniej należałoby się do tego przygotować. Po Barcelonie jeździ taki turystyczny autobus, który obwozi po najciekawszych miejscach. Można wysiąść, zwiedzić, i znów do niego wsiąść - to jest chyba lepsze rozwiązanie niż wycieczka z Triadą za kupę kasy. Objazd ciekawy, choć męczący. Jeśli pilotką będzie Magda - jest ok, ma wiedzę. Hotele na objeździe dobre - jeden tylko marny, taki "meksykański" gdzieś na odludziu. Bardo duża grupa w autokarze piętrowym, więc i dyscyplina duża. UWAGA! Na śniadanie podczas objazdu przeważnie dają słodki rogalik z kawą, także bez dożywania na własną rękę się nie obejdzie. Reasumując : objazd - ok, choć mnóstwo czasu spędza się w autokarze, pobyt - wszystko zależy od szczęścia do jakiego hotelu się trafi. Życzę udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
nicalek Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 11.05.05, 19:10 Dzięki za relację. Choć ciekawi mnie czy ktoś z Triady czyta takie opinie i czy na nie reaguje. W warunkach gry rynkowej wcześnie czy później niesie to określone konsekwencje. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulatka Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 03.06.05, 14:46 Dięki Barbaro, jesteś chyba jedyną osobą, która była w Hiszpanii, lub jedyną, która przegląda forum i chce pomóc bliżnim!pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.agh.edu.pl 06.06.05, 21:53 następnym razem siedź w domu to nie będzie wiecznie bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 13.05.05, 20:42 Przejrzyj Forum, co roku wisza tu topiki na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 18:32 hej! ja też jade do Hiszpanii na to samo co ty, ale w lipcu i też jak ty poszukuję czegoś na ten temat od kogoś kto był tam z Triadą. choć wiem,z doświadczenia,że nie wszystkim sie to samo podoba- i chyba dobrze! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 20:51 mam nadzieję, że nikt nas nie wpuści w maliny, malinko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:09 Dużo podróżuję,czasami na własną rękę,a czasami przez biuro. Z Triada byłam w Egipcie 2 lata temu i muszę przyznać,że spisali się na fest.Mieliśmy rewelacyjną przewodniczkę Aśkę i wszystko było dopiete na ostatni guzik;) Studiuję turystykę i wiem ile przykrych niespodzianek czycha w czasie podróży- Triada im zapobiegła;)udanej wycieczki !!!P.S. w Hiszpanii polecam CHOCOLATE CON CHURROS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 23.05.05, 18:55 DZIEKI!!! Czekam, wciąż czekam na informacje odnośnie Hiszpanii z Triadą 7+7. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 23.05.05, 19:06 Powtarzam: nie ma co czekac, wyszukiwarka znajduje sie u gory Forum. Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 23.05.05, 22:45 Hej!!! albo nikt nie był w Hiszpanii z Triadą, albo nie maja kompa w domu! pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 23.05.05, 23:29 ...albo zalozyciel(ka) topicu nie umie czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.polfawar.com.pl 04.07.05, 11:29 ja właśnie wróciłam z takiej wycieczki i jeśli ktoś dokładnie przeczytał ofertę to nie mógł mieć zastrzeżeń. na objeździe tylko jeden hotel 2* reszta 3* (to więcej niż obiecują). Pilot z dużą wiedzą więc można wiele się dowiedzieć. Grupa duża bo 73 osoby całe szczęście punktualne. Program ciekawy i wszystkie punkty zrealizowane. na pobycie byłam w Santa Susana hotel 3* pokoje skromne ale z klimatyzacją. jedzenie pyszne i jaki wybór!, super basen. , morze 100m. do miasteczka dochodzi kolejka z Barcelony co bardzo ułatwia dojazd i indywidualne zwiedzanie. A poza tym piekna Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 04.07.05, 11:53 Dzieki Joanno!!!!! uspokoilas mnie bardzo..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: 81.15.159.* 20.07.05, 23:51 ale sie malinko podniecasz! to tylko wycieczka Odpowiedz Link Zgłoś