Dodaj do ulubionych

Hiszpania z Triadą 7 + 7

08.05.05, 13:51
Wybieram się do Hiszpanii z Triadą na 7 dni zwiedzania i 7 dni wypoczynku.
Proszę o rady i sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.aster.pl 08.05.05, 21:35
      Byłam w ubiegłym roku. Najpierw zamienili nam kolejność zwiedzania i
      wypoczynku, także najpierw był wypoczynek, a później zwiedzanie. Bez sensu.
      Hotel na Costa Brava beznadziejny - Lyons Majestic w Blanes, pamięta chyba
      czasy Franco, jedzenie marne, pokoje tragiczne, śmierdzi w nich chlorem z
      basenu - gorzej trafić nie można było. Rezydenci olewają wszelkie skargi. Inni
      trafili do lepszych hoteli, ale mnie Triada oszukała. W ogóle Costa Brava nie
      rzuciło mnie na kolana. Na wycieczkę fakultatywną do Barcelony z Triadą jechać
      nie warto. Mało się zobaczy, a ponadto namawiają na wizytę w oceanarium -
      kosztuje to kupę forsy i też nie warto!!! Do Barcelony najlepiej wybrać się
      samemu, tylko wcześniej należałoby się do tego przygotować. Po Barcelonie
      jeździ taki turystyczny autobus, który obwozi po najciekawszych miejscach.
      Można wysiąść, zwiedzić, i znów do niego wsiąść - to jest chyba lepsze
      rozwiązanie niż wycieczka z Triadą za kupę kasy.
      Objazd ciekawy, choć męczący. Jeśli pilotką będzie Magda - jest ok, ma wiedzę.
      Hotele na objeździe dobre - jeden tylko marny, taki "meksykański" gdzieś na
      odludziu. Bardo duża grupa w autokarze piętrowym, więc i dyscyplina duża.
      UWAGA! Na śniadanie podczas objazdu przeważnie dają słodki rogalik z kawą,
      także bez dożywania na własną rękę się nie obejdzie. Reasumując : objazd - ok,
      choć mnóstwo czasu spędza się w autokarze, pobyt - wszystko zależy od szczęścia
      do jakiego hotelu się trafi. Życzę udanego wyjazdu.
      • nicalek Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 11.05.05, 19:10
        Dzięki za relację. Choć ciekawi mnie czy ktoś z Triady czyta takie opinie i czy
        na nie reaguje. W warunkach gry rynkowej wcześnie czy później niesie to
        określone konsekwencje. Jeszcze raz dzięki.
      • Gość: mulatka Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 03.06.05, 14:46
        Dięki Barbaro, jesteś chyba jedyną osobą, która była w Hiszpanii, lub jedyną,
        która przegląda forum i chce pomóc bliżnim!pozdrowienia
      • Gość: cleo Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.agh.edu.pl 06.06.05, 21:53
        następnym razem siedź w domu to nie będzie wiecznie bezsensu
    • gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 13.05.05, 20:42
      Przejrzyj Forum, co roku wisza tu topiki na ten temat.
      • Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 18:32
        hej!
        ja też jade do Hiszpanii na to samo co ty, ale w lipcu i też jak ty poszukuję
        czegoś na ten temat od kogoś kto był tam z Triadą.
        choć wiem,z doświadczenia,że nie wszystkim sie to samo podoba- i chyba dobrze!
        pozdrawiam
        • Gość: Angie Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 20:51
          mam nadzieję, że nikt nas nie wpuści w maliny, malinko :D
          • Gość: Matylda Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:09
            Dużo podróżuję,czasami na własną rękę,a czasami przez biuro. Z Triada byłam w
            Egipcie 2 lata temu i muszę przyznać,że spisali się na fest.Mieliśmy
            rewelacyjną przewodniczkę Aśkę i wszystko było dopiete na ostatni guzik;)
            Studiuję turystykę i wiem ile przykrych niespodzianek czycha w czasie podróży-
            Triada im zapobiegła;)udanej wycieczki !!!P.S. w Hiszpanii polecam CHOCOLATE
            CON CHURROS ;)
            • Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 23.05.05, 18:55
              DZIEKI!!!
              Czekam, wciąż czekam na informacje odnośnie Hiszpanii z Triadą 7+7.
              • gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 23.05.05, 19:06
                Powtarzam: nie ma co czekac, wyszukiwarka znajduje sie u gory Forum.

Milego,
    • Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 23.05.05, 22:45
      Hej!!!
      albo nikt nie był w Hiszpanii z Triadą, albo nie maja kompa w domu!
      pozdrwiam
      • gale Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 23.05.05, 23:29
        ...albo zalozyciel(ka) topicu nie umie czytac...
    • Gość: joanna Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.polfawar.com.pl 04.07.05, 11:29
      ja właśnie wróciłam z takiej wycieczki i jeśli ktoś dokładnie przeczytał ofertę
      to nie mógł mieć zastrzeżeń. na objeździe tylko jeden hotel 2* reszta 3* (to
      więcej niż obiecują). Pilot z dużą wiedzą więc można wiele się dowiedzieć.
      Grupa duża bo 73 osoby całe szczęście punktualne. Program ciekawy i wszystkie
      punkty zrealizowane.
      na pobycie byłam w Santa Susana hotel 3* pokoje skromne ale z klimatyzacją.
      jedzenie pyszne i jaki wybór!, super basen. , morze 100m. do miasteczka
      dochodzi kolejka z Barcelony co bardzo ułatwia dojazd i indywidualne
      zwiedzanie.
      A poza tym piekna Hiszpania.
      • Gość: malina Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 04.07.05, 11:53
        Dzieki Joanno!!!!!
        uspokoilas mnie bardzo.....
        pozdrawiam
        • Gość: andzia Re: Hiszpania z Triadą 7 + 7 IP: 81.15.159.* 20.07.05, 23:51
          ale sie malinko podniecasz!
          to tylko wycieczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka