Dodaj do ulubionych

TRIADA-lloret de mar-don juan

01.08.06, 16:00
Witam.
Przyznam, że po lekturze tego forum oraz kilku innych z Turystyki jestem
lekko zaniepokojona. Naczytałam
się, że Triada oferuje swoim klientom piwniczne pokoje w hotelu Don Juan w
części */**. Poza tym nie dotrzymuje umowy pod względem wycieczek
fakultatywnych i ogólnie same minusy.
Martwię się, bo marzyłam o tej wycieczce od lat,ledwo uzbierałam kasę...
Moja wycieczka to 12 dni/autokar/lloret de mar/don juan/HB+ 3 wycieczki
fakultatywne w cenie.
Czy był ktoś z Was? Możecie sie podzielić wrażeniami? Czy naprawde jest aż
tak źle z organizacja i dotrzymaniem umowy przez Triadę? Aha i jak jest z
jedzeniem w Don Juanie? Bo czytałam, że jest raczej kiepskie...
Bardzo proszę.. pocieszcie mnie jakoś!
Obserwuj wątek
    • Gość: N_nataliaa Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:49
      Najpierw zapytam :
      Czego oczekujesz od hotelu?
      Po co jedziesz do Hiszpanii?

Z tego co wiem to Don Juan jest taki sobie o niebo lepsza jest Alhambra, Reymar
      czy Xaine, którego już nie ma:( A sama Hiszpania jest cudowna dla mnie to
      najpiękniejsze państwo Europejskie.
      • monia515 Re: TRIADA-lloret de mar-don juan 02.08.06, 08:20
        Jadę głównie po to, żeby pozwiedzać- chcę zobaczyc Barcelonę, Andorę, Figures,
        Gironę, Tossę, Blanes. Ale też chciałabym poleżeć na plaży i pokąpać się w
        ciepłym morzu.
        Jeśli chodzi o hotel, to nie potrzebuje luksusów, ale też nie chciałabym
        mieszkać w jakiejś zatęchłej norze.
        Pozdr.
      • monia515 Re: TRIADA-lloret de mar-don juan 02.08.06, 08:29
        A dlaczego Xaine nie ma już? Czy chodzi Ci o hotel Xaine Park? Bo ja miałam do
        wyboru Don Juan lub Xaine Park- jest w aktualnej ofecie Triady.
    • Gość: kari Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.os.amsnet.pl 04.08.06, 22:56
      Byłam w tym roku w hotelu Don Juan, aczkolwiek nie z Triady, ale było naprawdę
      fantastycznie. Pokój miałam z balkonem, klimatyzacją, łazienka czysta, ładna,
      panie sprzątające przychodziły codziennie. A jedzenie.. nic dodac, nic ująć.
      Ogromny wybór jedzenia, róźnorodnego i smacznego. Nigdy nie chodziłam głodna.
      Bardzo dobrze oceniam tenże hotel i naprawdę polecam.
    • Gość: iga Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.eranet.pl 04.08.06, 23:37
      Ja również byłam w tym hotelu...z Triadą. Podejrzewam, że poprzedniczka trafiła
      do wyremontowanej części hotelu, ja niestety nie! W łazience koszmar (popękana
      glazura i terakota, grzyb na ścianach, wanna - strach do niej wchodzić,
      prysznica brak), w pokoju też. Pajęczyny z owadami, kurz na lustrze, ale
      klmatyzacja jest. Jedzenie: śniadania kiepskie - mały wybór, objadokolacje
      super smaczne, duży wybór. Ręczniki zmieniają codziennie, pościeli nie zmienili
      przez 2 tygodnie...Codziennie wieczorki taneczne w hotelu (dla ludzi
      starszych), basen kryty w remoncie. Generalnie pobyt o.k. A jeszcze jedno,
      roblem z rezydentami... nie ponoszą odpowiedzialności za nic. Chciałyśmy z
      koleżanką jechać na wieczór hiszpański, koszt 36 euro, ale autokar nie
      dojechał...Wszyscy składamy reklamacje do biura Triady (około 11 osób) na
      warunki hotelowe. Część wyremontowana hotelu jest o.k. życzę abyś tam trafiła.
      Pozrawiam i udanych wakacji
      • monia515 Re: TRIADA-lloret de mar-don juan 07.08.06, 10:32
        Dzięki! A powiedz mi jeszcze czy byłaś na wycieczkach fakultatywnych z Triady?
        Pozdr.
        • Gość: jaaaa Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.chello.pl 31.08.06, 14:19
          ja nie wiem co sie dzieje z tymi biurami w Polsce, caly czas robią wszystkich w
          jajco a ludzie dalej sie nabierają. Ja sobie radze sama i zawsze jezdze na
          wlasna reke. jak by mieli pustki to moze zastanowiliby sie nad swoja
          uczciwoscią i wiarygodnoscia a jak cały czas klijenci napływaja to po co cos
          zmieniać!
          • Gość: dorotita Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.inter-c.pl 31.08.06, 17:31
            byłam z triada po raz pierwszy w Hiszpanii - to bylo jakieś 4 lata temu -
            wybrałam hotel mar de fons w Calella - jak dotarliśmy na miejsce okazało się ze
            w tamtym hotelu siadła kanalizacja czy jakoś tak no ale nie ukrywam że biuro
            stanęło na wysokości zadania i zakwaterowano nas w prześlicznym hotelu
            Internacional w tej samej miejscowości - co do wycieczek fakultatywnych -
            TRAGEDIA - panie pilotki zachowywały się jakby same po raz pierwszy zwiedzały
            Hiszpanię - ja jestem fanką tego kraju od lat więc jadąc po raz pierwszy uważam
            że byłam rewelacyjnie przygotowana na zwiedzanie choćby Barcelony - no ale
            niestety wycieczka była koszmarnie szybka coś na zasadzie proszę państwa na
            prawo sagrada familia a po lewej coś tam oczywiście z okiem autokaru !!! jak
            wysiedliśmy pod sagrada dostaliśmy 10 min na jej zwiedzanie!!!!!!!!!czyli kilka
            zdjęć i do autokaru.miałam podobną ofertę co Ty czyli wycieczki fakultatywne
            wliczone w cenę - z tego co pamiętam to jedna była do barcelony jedna do
            andorry a jedna do gerony - aha warto dodać że geronę zwiedzaliśmy zjeżdżając z
            trasy po 37 h jazdy !!!od tamtego momentu nie jeżdżę z triadą !!!!!!!!!
            znalazłam biuro które jest o niebo lepsze a przede wszystkim ma wykwalifikowaną
            kadrę - polecam ich naokoło znajomym i wszyscy wracają zachwyceni!!! w tej
            chwili sama jestem pilotem wycieczek więc mniej więcej wiem czego oczekują
            turyści i zdecydowanie odradzam triadę !!! jeśli chciałabyś pogadać z kimś kto
            jest po uszy zakochany w Hiszpanii i we wszystkim co z nią związane to
            zapraszam na moje gg - 410 88 41 saludos :)
        • Gość: dorotita Re: TRIADA-lloret de mar-don juan IP: *.inter-c.pl 31.08.06, 17:32
          ojj nie zwróciłam uwagi i opowiedziałam na kolejny post zamiast na Twój -
          znajdź go bo tam jest pare informacji o wyc.fakultatywnych pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka