Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      ukochany

ukochany

(6 wyników)
    • tesknie za Toba,nie drecz mnioe wiecej :) odezwij sie:) prosze
    • Poznałam wcześniej kilku panów przez Internet i powinnam być nauczona na błędach. Jednak znów się stało. Poznałam cudownego człowieka na jednym z forum. Z nikim nie rozmawiałam tak szczerze jak z nim. Nasze rozmowy bardzo ewoluowały z każdym z dniem. W końcu nawet wyznaliśmy sobie miłość. Od kilku dni On się nie odzywa. Wiem, że ma bardzo trudny okres, masę spraw do pozałatwiania, ale z drugiej strony mógł napisać chociaż dwa zdania, że ma się dobrze i nie wiem jakieś miłe słowo na dzi...
    • zwyklym chu.....
    • Może ktoś z Was potrafi mi pomóc? Szukam swojej "2 połowy" i jakoś nadal jestem sama. Teraz gdy dookoła widać wszystkie te oznaki miłości, związane ze świętem Walentykowym, jeszcze bardziej dopada mnie smutek. Pomóżcie!!!
    • -------------------------------------------------------------------------------- To nie będzie zbyt wesołe, ale poradźcie. Na początku nie było dnia, gdzie nie dostałabym od niego jakiegoś liściku, kwiatka, notki "kocham cię". Minęło prawie 6 lat, planujemy ślub, myślałam że będą to wyjątkowo romantyczne Walentynki (ostatnie tygodnie spędziliśmy na planach dotyczących ślubu). Przygotowałam dla Ukochanego sporo Romantycznych Walentynek (chciałam mu dać do zrozumienia, jak bardzo mi n...
    • Poradźcie mi, jak nie bać się, że ukochany człowiek ode mnie nie odejdzie. Jak zdobić aby codziennie nie zabijać go moją tęsknotą i obawą? Jak nie martwić ukochanego strachem. Przecież przyjedzie moment, że on znienawidzi histeryczkę, która codziennie płacze, boi się i obciąża go swoimi wyimagowanymi stresami. Przecież w każdym jego słowie i czynie widać że mnie kocha. Dlaczego się boję że odejdzie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna