Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      ukraina

ukraina

(14 wyniki)
    • Gdzie mozna kupic rower Ukraina w Warszawie lub oklicach?
    • Chcialem sobie zafundować ten cud techniki i po przeglądnięciu neta co sie okazało: Jeden obdrót korbą to przejechanie za każdym razem 12 metrów !!!!!!!!! z przodu jest 48 zębow a z tyłu 19 - to znaczy tyle że teoretycznie nie można tego roweru ani rozpędzić ani wjechać pod góre a wogóle to nie zabardzo da sie nim jeździć: ja wjeźdzam pod górke na przełorzeniu gdzie jeden obrót korby to 6.7 metra a itak jest mi nie wesoło. Pytanie więć: jak najtaniej zmodernizowac ukraine żeby...
    • Co sadzicie o tej klasycznej marce? Wady i zalety- moze kilka slow od eksperta.
    • Na przełomie czerwca i lipca organizuję "wycieczke" rowerową po Rumunii i Ukrainie. Szukam chętnych max. 2 osób, które chciałyby przejechać podobną trasę. Więcej informacji na www.sakwa.prv.pl. Zapraszam i pozdrawiam wszystkich roweromaniaków.
    • Witam! Na stronie www.jgdula.friko.pl umieściłem relację z tegorocznej wyprawy po Ukrainie, Mołdawii i Rumunii. Chętnych zapraszam :) Wszystkie komentarze mile widziane. W razie zauważenia jakichś błędów na stronie, proszę dać znać na priva, będzie wdzięczny. Pzdr, JG
    • Witam Chciałbym założyć sobie do ukrainy, dla własnej przyjemności jeżdżenia, hamulec tarczowy na przednie koło. Widelec oczywiście żadnego mocowania nie ma. Czy jest to wykonalne za pomocą jakiegoś cwanego, kupnego, zewnętrznego, zakładanego zaciskami czy czymś podobnym na widelec mocowania, do którego później doda się tarczę? Nie interesują mnie kombinacje w których potrzebny jest stolarz-cieślarz-akrobata coś tam dospawujący czy dowiercający do widelca. Z góry dziękuję ...
    • Poradźcie proszę, jaki (damski) niedrogi rower kupić na dojeżdżanie do pracy - czyli jazda po mieście. Co wybrać, gdzie szukać, czym się kierować przy wyborze? Czy są w W-wie jakieś komisy rowerowe?
    • tinyurl.com/2aeqbq Ciekawe czy przyjedzie na marsz równości do Poznania...
    • rodzice moi popełnili błąd kiedy byłam dzieckiem, bo kupili mi rowerek reksio z hamowaniem pedałowym. od tej pory bardzo nieufnie a wręcz wrogo podchodzę do wszelkiego typu hamulców ręcznych i wyznaję zasadę, że pedały powinny kręcić się do przodu a nie do tyłu. w wieku nastoletnim weszłam kolejno w posiadanie rowerów marki wigry3 i jubilat. ten ostatni - pojazd marzenie, pewnie do dzisiaj pomykałabym na jego grzbiecie, gdyby szanowny ojciec, błędnie sądząc że zrobi mi tym przyjemność, ...
    • Witam, Chcialbym was poinformować odnośnie moich planów wakacyjnych na rok 2004. Jesli nie zajda niesprzyjajace okolicznosci to urlop planuje w pierwszej polowie sierpnia. Tym razem chce ponownie sie zapuscic na kresy wschodnie. Zamierzam zwiedzic cala Moldawie, polnocna czesc Rumunii i poludniowa czesc Ukrainy. Chyba nikogo nie musze przekonywac, ze jazda po tych krajach to istna egzotyka. Zwiedzanie niezliczonych ilosci monastyrow, widok meandrujacej rzeki doliny Dniestru to ...
    • Witam was rowerowcy, mieszkam sobie na wsi i sobie myśle czy to sobie kupić jakiego składaka czy może co inego. Bedzie on dobry do sklepu i spowrotem? No wiecie czasem chłop ma ochotem na jakiego jabola. Zbieram na traktorek Ursuska 125 PZ bodajrze za 1400 żl kumpel Mietek widział go na jakim jarmarku. No i tu sie wiąze moje zapytanie- czy warto kupywac tego składaka nie wiem ale był on za 40zl ponoć.Nie znam sie i nie wiem co robić.
    • Witam mam pytanie do kolegów z forum mianowicie: Jaki rower polecilibyście do "intesnywnej" ekspolatacjii znaczy jazdy po solidnych wertepach dziurach,korzeniach itd itp w okolicy do 2 k pln? Na co zwrócić uwage przy kupnie takiego sprzecika? Waze 83kg więc co by sprzecik wytrzymał i jak to jest z amorami 65mm-100mm-180mm skoku jaki skok byl by odpowiendni? Pomijając marzenia Trek Top Fuel 110 :D
    • Cześć! Termin : 15 lipca 7 sierpnia jak : pociągiem ze Lwowa na Krym ( koszt około 80 zł ) z rowerami, a stamtąd powrót na kołach z do Polski noclegi : namiot lub aborygeni żywność : własna i knajpki ( obiad między 6 a 10 zł ) plus kuchenka szczegóły : w trakcie ustalania z uczestnikami, będą udostępnione na forum "turystyka rowerowa" i na travelbicie skala trudności : raczej średnia, ale to nie jest wyjazd dla początkujących rowerzystów ani dla wielbicieli komfortu. Nie ten kierun...
    • Witam! Właśnie chcę sobie kupić jakiś w miarę pożądny rower w przedziale 1800-2200 pln. Ma być solidnej budowy, żebym go nie połamał po miesiącu eksploatacji, ma się na nim łatwo jeździć głównie po ścieżkach do tego przeznaczonych, ale wypadów do lasu nie wykluczam. Zasadnicze pytanie: Jakiej marki rower ma najlepszą gwarancję, i w codziennej eksploatacji będzie najmniej zawodny, w jakim rowerze nie wyrobią się szybko korby, przeżutki ,łożyska itd. Marki które biorę pod uwagę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się