iza30_1979 18.06.10, 06:35 dostalam go na uspokojenie przed 2 egzaminami czy ktos z was korzystal z tego leku? kiedy powinnam wziasc pierwsza tabletke egzamin mam 24 czerwca? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: prpranolol kto bral IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.10, 07:00 no, to trzeba się było zapytać lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prpranolol kto bral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:59 na uspokojenie?ja biore ten lek na serce,szybko dziala do godziny Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: prpranolol kto bral 18.06.10, 13:06 Na uspokojenie to może źle powiedziane. Mój mąż brał propranolol kiedy przez 3 miesiące drgała mu powieka . Lekarz powiedział, że to lek który stosuje się u osób młodych i łatwo denerwujących się . Jednak nie kazał mu stosować go jednorazowo w przypadku stresu, tylko w sposób ciągły. Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: prpranolol kto bral 18.06.10, 13:07 na uspokojenie to weź persen albo wypij meliskę, a nie lek nasercowy czy na pewno dostałaś ten lek tylko z powodu zdenerwowania przed egzaminem??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: prpranolol kto bral 18.06.10, 13:41 ja brałam, przez jakis czas mi pomagało na telepanie sie, ale w koncu przestałam, bo czułam sie potem jak zombie, ten lek to g.wno, zwalnia akcje serca,lepiej sprobowac czegos innego, ostatnio przepisano mi krople - Milocard, nie sa az tak przymulajace, chociaz szukam czegos lepszego.Propranolol w miare czasu coraz gorzej na mnie działał,az musiałam potem sie kłaść bonie byłam w stanie po nim funkjonowac, mam problemy z krazeniem. Gdyby ktos znał cos lepszego, nie tak silnego jak psychotropy ale skutecznego, niech da znac Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: prpranolol kto bral 18.06.10, 16:13 Mnie pomogła Sonna Stres, taki syrop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prpranolol kto bral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:13 "gowno"?Dla mnie na pewno nie,ratuje moje serce.Silnego jak psychotropy?Wogole co masz na mysli bo zwatpilam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewus38 Re: prpranolol kto bral 20.06.10, 20:36 moje serce tez ratuje ,od wielu lat biore i uwazam ze jest bardzo skuteczny ale ja mam go na przyspieszona akcje serca. na uspokojenie to rowniez polecam np persen Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: prpranolol kto bral 20.06.10, 20:41 Dziewczyny, na serce pomoże, na przyspieszone bicie serca spowodowane nerwami nie.Ja też dostałam Atenolol na spowolnienie, ledwo po nim zipiałam, bo mam niskie ciśnienie,ale uspokoić się nie uspokoiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: prpranolol kto bral 21.06.10, 13:45 brałam przez jakiś czas i propranolol i atenolol w związku z przyspieszoną akcją serca. efektów zero - równie dobrze mogłabym łykać tik-taki. Odpowiedz Link Zgłoś