Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      uszy

uszy

(4 wyniki)
    • Od jakiegos tygodnia moze dluzej Odczuwam pieczenie , czasem swędzenie głowy ścisk nad uszami z obu stron, przytykanie uszu. Zawroty glowy, ciemno przed oczami to od dluzszego czasu u mnie normalka czy tez zmeczenie ogolne. Ciezko mi rano wstac, nastawiam budzik ale itak wstaje kolo 11 bywa tak ze jest 14 a ja juz jestem zmeczona, zero energii ochoty na cokolwiek, czesto poprostu zasymiam na godzine czy dwie... Nie wiem czy to cos ma wspolnego z obiawami takimi jak pieczenie , czasem swęd...
    • Czy ktos z was nie zuwazyl pobolewania uszu bez wyraznego powodu? zuwazylam ze od kiedy mialam infekcje w uszach jakies dwa lata temu to czesto czuje ostry bol w uszach przez minute dwie i przechodzi. Bylam z tym u lekarza ale wszystko ewidentnie w porzadku. zastanawiam sie czy nie jest to po prostu zwiazane z migrena. bol w uszach moze tez byc powodowany zaciskaniem szczek w czasie snu ale ja tego nie robie- przynajmniej staram sie nie- w nocy jak sie budze to jakos pamietam aby ...
    • Czy ktos z Was probowal terapii swieczkami Hopi dla zlagodzenia atakow migreny? Stosuje sie glownie przy problemach usznych/zatokowych, ale czytalam, ze na migrene tez pomagaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się