Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      weterynaria

weterynaria

(42 wyniki)
    • Wybiera się ktoś na ten wspaniały kierunek jakim jest medycyna weterynaryjna? :) Jak myślicie, progi w tym roku spadną, czy wręcz przeciwnie - wzrosną? Ja tam osobiście wolałabym żeby już nie rosły ;) Na ile punktów liczycie i na jakie uczelnie się wybieracie?
    • Maturzysci kto w tym roku wybiera sie na weterynarie i gdzie? Ile mieliscie punktów?. Pozdrawiam
    • Witam, jestem w drugiej klasie liceum, na profilu polski-historia. Moim marzeniem jest jednak weterynaria, na którą potrzebna mi jest roz. biologia i chemia. Czy myślicie, że jeśli teraz rozpoczne korepetycje z obu tych przedmiotów mam jakieś szanse dobrze zdać mature? Patrząc na wymagania musiałabym mieć minimum 82/83 pkt. z każdego egzaminu...Myślicie że są jiakieś szanse, bo nie wiem czy w ogóle warto zaczynać przygotowania z tych przedmiotów...pozdrawiam:)
    • Kto z Was się wybiera na weterynarię?
    • hej! w zeszlym roku dostalam sie na wete jestem ciekawa ile osob stara sie o przyjecie w tym roku? pozdrawiam wszystkich zainteresowanych, powodzenia!!!!
    • Dostalem sie na farmacje do bialego i na weterynarie do olsztyna, co wybrac??? Slyszalem ze weterynarz to strasznie ciezka praca ale za to wieksza kasa niz na farmacji. Z drugiej srony zawod farmaceuty jest raczej monotonny. Nie wiem co mam wybrac :/ Wpisujcie swoje opinie, z gory dzieki
    • Kto wybiera się na weterynarie do olsztyna? A po drugie to kto idzie na AM Gdańsk??
    • Czy ktoś z Was wybiera się na weterynarię? Bo ja zastanawiam się nad tym. Jesli tak, to jakie jakie przewidujecie wyniki z matury?
    • Kto zdaje na weterynarię na SGGW?Interesują mnie zwłaszcza ci którzy zdają wstępne.Jak Wam idzie nauka?Pozdro
    • Kto wybiera się na weterynarię do Olsztyna lub na SGGW?? Ile trzeba mieć punktów żeby się dostać?Orientuje sie ktoś jak było w tamtym roku? Mam 65 z biolii roz i 87 z chemii roz. Starczy? Pozdrawiam przyszłych weterynarzy:)
    • Kto idzie z was do SGGW na wterynarie? Wpisujcie swoją płeć bo slyszałam, że podobno płeć żeńska przeważa. Czy ktoś z was będzie zamierzał mieszkać z kimś? Ja mieszkam daleko od Wawy to bym kogoś znalazła. Jestem dziewczyną.
    • czesc...ma ktos progi przyjec na uczelnie weterynaryjna z tamtego roku??? pozdro
    • Kto z Was wybiera sie w tym roku na weterynarie do Lublina?
    • Ma ktoś już moze jakies informacje dotyczace progu?:)
    • jeśli jest ktoś to się wybiera na ten kierunek, to chciałam się dowiedziec gdzie chce się dostac i co zdaje na maturze.. ja chciałabym do Wro i zdaje podst chemie i rozszerzona biole + oczywiście pol (podst) i ang tez podstawa i moze gera rozsz. pozdr!
    • hej, piszcie ile macie u nich puntków rekrutacyjnych... osoby które już złóżyły papiery na pewno wiedzą o co chodzi, a dla reszty: BIOLA: (PP+PR)*0,5 CHEMIA: (PP+PR)*0,6 ----------------------W sumie mozna zdobyć 220 pkt
    • 1. kiedy jest egzamin w lublinie? 2. czy elektroniczna rejestracja w olsztynie wymaga zlozenia papierow od razu czy wtedy gdybym sie przypadkiem dostała? pozdrawiam wetów:D
    • czesc. ja chce. wie ktos moze ile trzeba bylo miec pkt. w zeszlym roku zeby sie dostac (obojtnie w ktorym miescie) ? i w ogole gdzie najlatwiej sie dostac? we wroclawiu rok temu trzeba bylo miec ok.165 na 220. a na innych uczelniach jak?
    • Hej idzie ktoś na weterynarię??? Jeśli tak to gdzie i piszcie jakie przewidujecie wyniki z bilogii i chemii. Ja chcialabym do Wrocławia się dostać. Nie wiecie ile tam osób na miejsce?? Pozdrawiam wszystki ch przyszłych weterynarzy:)
    • idąc na medycyne lub coś innego. Wpisywać się. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się