Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
    (4 wyniki)
    • Chciałbym się dowiedzieć, jak przebiegało leczenie u osób, które dopiero w późnym wieku (ok 70 lat i więcej) zaczęły leczenie boreliozy. W szczególności chodzi mi o to, jak wyglądało początkowe pogorszenie się stanu chorego po rozpoczęciu leczenia oraz ile to trwało. I jakie były późniejsze reakcje na leczenie - czy i kiedy przyszło wyzdrowienie, jak organizm znosił długotrwałą kurację itp itd. Pacjentem jest moja babcia, lat 75. Choruje - najprawdopodobniej - na neuroboreliozę....
    • Mój syn ma 15 lat. Ja i on leczymy się na boreliozę w Poznaniu. Co prawda dopiero od marca z przerwami. Mój syn mówi, że nic mu nie jest i że dobrze się czuje. Razem z mężem postanowiliśmy go leczyć ponieważ ma pewne symotomy autoagresji. Już kiedyś pisałam o tym w wątku "Jestem tu nowa i potrzebuję trochę wsparcia". Mam do was pytanie. Jak uważacie - czy przyjmowanie antybiotyków w dużych dawkach przez 2, 3 lata nie wpływnie negatywnie na jegi płodność. Mam prawdziwy dylemat....
    • www.borelioza.tivi.pl/readarticle.php?article_id=49
    • Witajcie, Opowiem Wam jak było ze mną: jakieś 4-5 lat temu zostałem zaatakowany przez kleszcza, po jakimś czasie pojawiło się w tym miejscu zaczerwienienie o średnicy ok 10 cm, z małą krostką na środku, cieplejsze niż skóra obok - rzecz działa się na łydce. Poszedłem z tym do rodzinnego, który stwierdził, że nie ma się czym przejmować. Jako że jestem leśnikiem zrobiono mi jakieś testy (gdzieś po roku albo później) wynik był negatywny, dwa lata później i ostatni przed miesiącem też był ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się