Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
    (6 wyników)
    • xpictianoc.blogspot.com/2007/09/test.html ciekawy przypadek nawrocenia. "...Homeopatia istnieje od 200 lat i przez ten czas, mimo kolosalnych postępów medycyny zachodniej, akademickiej, nie zdołano wyjaśnić jej mechanizmów. Nauka jest tu po prostu bezradna...." Nejlepszy kawalek jaki slyszalem o homeopatii. O Fizyce kwantowej nikt z tych ludzi nie slyszal, paradoks blizniat, einstein itp.
    • Moja córka od 3mies życia zmaga sie z alergia skórną/pokarmową. W styczniu, kiedy miala 2,3mies nastapiło spektakularne wyczyszczenie się skóry, ale od wiosny przytkał sie nosek. I znów zaczęły pojawiac sie liszajowate, swędzące palacki na udach w okolicy majteczek (mala drapie się wściekle godzinę każdej nocy). W sierpniu ni z tego ni z owego poszła do sasiadów (kurz, piesek -?) i w nocy miala poważny skurcz oskrzeli (skończyło sie sterydem domięśniowym). Teraz po miesiącu powtórka, nie t...
    • bardzo prosze o info jakie dawki nalezy podawac dziecku w wieku 4,5 roku. Na opakowaniu podana jest informacja natomiast na jednym z forum o tematyce dziecięcej wyczytałam że nalezy podawac pierwszego dnia 20 kropli co 2 godziny, drugiego dnia 20 kropli 3 razy dziennie, a trzeciego dnia 10 kropli 3 razy dziennie. To zupełnie nie zgadza sie z dawką na ulotce leku. Bardzo prosze o info jakie dawki powinny byc podawne.
    • witam dziwczynka 1,5 roczna zlapala ostrą inwefkcję kataralną czy moge jej podać cinabaris i osciloccociunum starsza 5 letnia bierze taki zestaw i działa dziękuje
    • Witajcie,mała 2 latka w końcu czas na szczepienie mmr mamy zaszczepić się w początku lipca jakie kulki dać bo zawsze po szczepieniu jest chora:)Do naszej kulki sie niestety nie dostanę poniewaz do końca roku niedostępna, jest w chinach:(
    • caly dzien,czuje sie swietnie,nagle robi mi sie slabo,musze sie polozyc a najlepiej zasnac,zaczynam sie trzasc z zimna.po wzieciu leku uspakajacego robi mi sie dobrze,moze ktos to mial,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się