(11 wyników)
  • Chciałabym porozmawiać z kimś, kto wpadł w tą chorobę w wieku dorosłym.Jak przebiegało leczenie?U mnie zaczęło się to od depresji, najpierw po prostu nie było apetytu i pragnienia, no i zaczęłam chudnąć.I tak to się zaczęło i trwa nadal.
  • Cze, mam 14 lat i czasem pije "red slim tea".Czy w moim wieku moze mi to zaszkodzic?Co sadzicie o tej herbacie?
  • Dziewczyny,przeraza mnie mysl ze za pare dni skoncze 29(!) lat a nie potrafie jesc NORMALNIE.Mam wrazenie ze jestem jakims dinozaurem na tym forum.Prosze,powiedzcie,czy jest ktos w moim wieku lub po 30tce?Wydawaloby sie ze w tym wieku powinnam byc bardziej rozsadna i nie przejmowac sie figura az tak bardzo.
  • choruję od .... właśnie zaczęłam to liczyć. Chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się sprowokować wymioty w podstawówce. Nie wiem jakim cudem nikt o tym nie wie, a mam męża i dziecko 8 letnie. Chyba jestem jakąś dziwna buklimiczką, bo jestem b. gruba. Ważę 98 kilo. Boże, co ja zrobiłam... powiedziałam całemu światu ile ważę!!! Nikt nigdy o tym nie wie, jeśli staję na wadzę b. pilnuję, żeby przypadkiem nikt tego nie widział. Wymiotuję prawie codziennie, albo chcę codziennie. często jak...
  • nie choruję na nic i mam się dobrze czytam sobie różne fora i to m.in. mam do Was pytanko? Ile macie lat i czy jest ktoś kto zachorował np. po 30-tce bo z obiegowych opinii wynika,że to choroba nastolatek i wtedy się wszystko zaczyna. Pozdrawiam gorąco
  • czesc.jestem tu pirwszy raz.sama nie wiem jak starcza mi odwagi na napisanie tego, ale moze w koncu to komus powiem...w koncu sie przyznam ze to tez moj problem, trwajacy blisko piec lat.piec lat..coraz intensywniej, intensywniej i jestem obecnie w punkcie gdzie raczej ciezko byloby mi sie zatrzmac, choc jeszcze nie probowalam.mam 30 lat, czy nie jestem na to za stara??nie waze 40kg, lecz 63,czy to ma sens??ale jestem niewolniczka zakupow,jedzenia,wielkiego jedzenia a na zakonczen...
  • wiek(12)

Mam 16 lat i jestem chora na bulimie. Czy mogłybyście mi powiedzieć ile wy macie lat i ile miałyście kiedy zaczełyście chorować? Jest to dla mnie ważne.
  • Tak czytam was troche i nie rozumie. Cz wy wszystkie kobiety oglupialyscie bo jak czytam ta 2 kilo a tamta 10 kilo to mnie diabli biora. Moja corka w trzy miesiace zjechala 15 kilo i ma 11 lat. dla nas to koszmar ale w koncu wy chcecie byc ladne i zgrabne. tylko drobny szczegol TO JEST CHORE.
  • Mam 15 lat i mam pytanie. Czy osoby w moim wieku mogą korzystać z kremów anty-cellulitisowych? Mama mi ciągle powtarza, że "to nie dla dzieci". A wy co na to?
  • Dziewczyny, wiecie co mi pomaga kiedy bije sie z mslami: obeżrec sie czy nie? Swiadomosc tego ile mam lat i ze chyba jestem juz za stara (27 lat) na takie pierdoły, i ze takie glupoty dobre sa dla nastolatek, ktore maja za duzo czsu i nie wiedza co z nim zrobic. Pomyslcie, jestesmy juz chyba za stare zeby jedynym naszym osiagnieciem byl kolejny zwis nad kiblem. Pojawiaja sie obowiazki, trzeba w końcu wziac odpowiedzialnosc za siebie, za swoje czyny. Nie mozemy miec ciagle 15 lat i czek...
  • mam 11 lat, 177cm wzrostu, warze 50 kg. jestem najcięższa w klasie i sie z tym źle czuję. Mam grube nogi i 66cm w pasie... Od kilku tygodni straciłam apetyt- mało jem dziś zjadłam kanapkę z twarogiem, gołąbka w sosie, kanapkę z pasztetem i 2 parówki z papryką. Czuję jakąś niechęć do słodyczy, jedzenia... co to może być?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się