(4 wyniki)
  • Jak to stwierdziła endokrynolog, zachorowałam nietypowo, bo mam dopiero 31 lat, a jest to choroba (niedoczynność) osób po 40. jaki jest wasz przedział wiekowy? większość przed, czy po 40?
  • Witajcie, Tym razem piszę w imieniu starszej Pani w wieku około 86 lat. Jej stan zdrowia nie jest najlepszy. Jest to osoba schorowana. Generalnie ma problemy kardiologiczne. Przeszła kilka lat temu operację wszczepienia bajpasów. Dodatkowo również od kilku lat leczy się u endokrynologa. Przez ostatnie kilka jak nie kilkanaście tygodni starsza Pani bardzo skarżyła się na niskie ciśnienie ok 90/43 (ciśnienie z dzisiaj wieczór).W zeszłym tygodniu endokrynolog stwierdził niedoczynność. Niestety ...
  • Witam, Mam 24 lata, TSH wyszło mi na poziomie 4,25 norma wg /wyciagu z labolatorium/ to 4,20 stwierdzili wiec, że wszystko ze mna ok, nie mam niedoczynnosci, zasdniczo to ją sobie chyba wymyśliłam.. Zrobiłam jakiekolwiek badania pierwszy raz od 5 lat a i tak zrobili ze mnie hipochondryka... Tyję, łysieję,chodzę jak struta, pozbieranie się z łożka rano zajmuje mi 2h i standardowo zasypiając wieczorem kładę koło niego polar gdyż zaraz po przebudzeniu bez względu na to czy w ...
  • Moja przyjaciółka ma takie wyniki: tsh 1,94 norma 0,27 do 4,2 ft3 3,34 norma 2-4,4 ft4 1,29 norma 0,93-1,7 Usg jeszcze nie robiła. Jak z tymi ft3 i ft4? Bo nijak nie potrafię policzyć. Pomóżcie dziewczynki pliss:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się