(8 wyników)
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6208456,Samobojstwo_na_czacie.html w niebie w kategorii z jimi hendrixem , coubainem, morisonem i pania jennis.
  • depresja jako epidemia zaczela sie wraz z rozpoczeciem propagowania klamstwa o tym, ze masturbacja jest nieszkodliwa. Przed II Wojna Swiatowa depresja byla zjawiskiem marginalnym - dzisiaj choruje na nia ponad 10% populacji a 15-30% chorych popełnia samobójstwa. Dzieci w szkolach rozpoczynaja swoja "przygode" z depresja od niewinnego ADHD. Wraz z uplywem lat pojawiaja sie kolejne objawy i rozwija sie depresja pelnoobjawowa. Dzieci zwykle zaczynaja sie masturbowac okolo 10-12 ro...
  • przyznaję się i oświadczam, że pomimo późnomłodego wieku w sobotę 21 sierpnia 2010 r. pierwszy raz w życiu oglądałam film w 3D. Ale fajnie było!!!!
  • Jeszcze w kestii osób. Jeśli zamrozimy zarodki na 18 lat to znaczy, że będa one dorosłymi osobami?? Toż to lekki absurd....
  • Ale tu fajnie-można poboksować się i sprawdzić swoją formę chamstwa.wśród buraków to normalne
  • jak sadzicie?
  • No nie wiem.Pewnie dostanę parę razy po głowie za ten post. Ale się nie przejmuję.Do odważnych świat należy.Spróbuję. Tak sobie siedzimy razem z depresją i nam smutno, samotnie,ponuro. A ja się zwykle tej beznadziei nie poddaję. Zawsze gdzieś to światełko w tunelu jest.Czytam co piszą depresiaczki. Bardziej rozumiem te samotne.Tym, które mają fizyczne i psychiczne oparcie w partnerach zwyczajnie zazdroszczę. Im jednak łatwiej. Jestem samotna od lat z wyboru. Moje związki nie okazały się bud...
  • nie tą od zakupow, fizyki i nazwisk tą zyciowa, emocjonalną, dotyczaca samego siebie u mnie bardzo marnie powinnam powaznie pomyslec nad notatkami i raportami z kazdego dnia zebrac puzzle, moze wtedy sie zastanowic i cos z nich ulozyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się