przemyslaw.brodzki 08.01.08, 10:36 ..macie jakieś doświadczenia? Polecacie jakąś alternatywę ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poolato Re: Dove summer glow.. 09.01.08, 11:10 Chodzi o krem barwiący do twarzy, czy o balsam brązujący? Jeśli o balsam, wpisz w wyszukiwarkę 'balsam brązujący', jest sporo takich preparatów, np. Johnsona 'Holiday Skin, preparaty Garnier czy Nivea. Ten o który pytasz jest dobry, występuje w dwu wariantach do jasnej i ciemnej karnacji, kilka innych firm też stosuje taki podział. Ale polecam nawet bladziochom kupować te do ciemnej, zaden którego używałam nie był za ciemny. Oczywiście trzeba starannie rozsmarować, umyć łapy po wszystkim bo barwnik ochoczo osadza się na skórkach, między palcami i na paznokciach. Kolor schodzi z naskórkiem, więc za parę dni trzeba znowu nakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Dove summer glow.. 09.01.08, 11:27 Balsam do ciała (o ile dobrze pamiętam) ma złote drobinki. ja tego strasznie nie lubię więc mi się nie podobał, natomiast jestem zadowolona z Sopotu Ziaji (tego relaksującego bo ujędrniający wysuszył mi skórę). Teraz kupiłam Nivea w sprayu i też jestem zadowolona. Dosyć szybko wysycha ale mimo to wolę Sopot. Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Re: Dove summer glow.. 09.01.08, 11:41 Tak, rzeczywiście, Dove ma też wersję brązującą z drobinkami ale i bez drobinek też jest. I biorę bez drobinek, bo genaralnie wolę ich używać na noc i rano się umyć bo lekko capią ;). Jeszcze Eris ma dobry. W sumie tylko Kolastyna była dla mnie porażką. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.najlepsza a czy ktoś uzywa kremu do twarzy?? 09.01.08, 18:02 Fajnei to wyglada na tej reklamie.i zastanawiam sie jak to sie sprawdzi w rzeczywstosci.Dodam ze mam raczej tlusta cere, Odpowiedz Link Zgłoś
wrednajestembylambede Re: Dove summer glow.. 22.01.08, 21:49 sa dwa warianty z brokatem i bez,ja lubie ten z brokatem. jestem blada ,kupilam najpierw wiec do cery jasnej balsam.w koncu przezucilam sie na ten do ciemnej karnacji i jestem zadowolona. uzywam go naprzemiennie z innymi balsamami azeby nie wygladac jak bambo, uzywam takze tego summer glow raz na jakis czas i takze naprzemiennie z normalnymi kremami do pielegnacji. polecam kosmetyk,choc nie lubie dove to jako kosmetyk z nizszej polki balsam summer glow jest nadzwyczaj dobry Odpowiedz Link Zgłoś
stonoga1000 Re: Dove summer glow.. 23.01.08, 10:54 Dove do ciała - podobał mi się efekt, no po prostu byłam zachwycona uzyskanym kolorem, zapachem balsamu itd...ale generalnie osobiście jestem na NIE ponieważ jakoś tak dziwacznie schodzi mi ta opalenizna, tak jakoś "plackami", no nie potrafię opisać, to już wolę Sopot ziaji tylko ten zapach... mam bardzo jasną karnację a solarium nie toleruję więc na nogi ziaja, a "górne" partie ostatnio traktuję balsamem brązującym loreala, nazwy niestety nie pamiętam. A twarz samoopalacz, też loreal, ten żelowy w wersji brązowej bo dla mnie łatwiejszy w równej aplikacji niż ten bezbarwny Odpowiedz Link Zgłoś